sen nelere kadirsin Yeşilçam


    Yok tövbe! Ben hata etmişim Yeşilçam'a dil uzatarak. Önünde saygıyla eğiliyorum. "Cahillik ettim affet." demeliyim.:) Nerden mi çıktı bu durum?

  Takip edenler bilir staj yaptığımı. Duruşmalar eğlenceli oluyor. Büyük şehirlerdeki stajyerlerin aksine ben genelde gidiyorum duruşmalara. 

   Efenim olay şöyle: Adamın birisi alkollü araç kullanmış ve kaza geçirmiş. (Alkollü araç kullandığı için de hakkında dava açılmış.)Sonrasında paniklemiş ve yardım etmesi için arkadaşını aramış. Buraya kadar her şey gayet normal. Aradığı bayan arkadaşı, adamla birlikte kardeşinin de olduğunu düşündüğü için kazayı kendisinin yaptığını söylemiş. Hop elde var bir. Sonra bayanın da başka arkadaşları ki onlar da iki kişi: "O bayandır, onun için zor olur, biz yaptık." diyelim demişler ve suçu üstlenmişler. Hop bununla etti mi 4... Ve neticede hakim karşısına çıktılar hepsi beraber. "Nayır Kara Mırat benim!" ;  "Nayır nolamaz Kara Mırat benim!" şeklinde trajikomik bir durum ortaya çıkmış.Meğerse Kara Murat hepsi imiş.:))) 

  Asıl bomba duruşma sırası bekleyen avukatlardan birinden geldi tabii: 
-Hakim Bey, bunları aslında ağır cezada yargılamak gerekmez mi?Malum örgüt olmuş bunlar artık:)
Hepimiz: "Keh Keh keh...":))

 

1 yorum:

ben de öle dedim de hakim allahtan insaflı biriydi.gerçi hala neticelenmedi dava ama bana kalırsa sadece kazayı yapana verecekti bişeyler o kadar:)))
çok güzel bi filmdir o davacıydı sanırım.güzel eleştirir ki durum çok da farklı değil şu an ondan:))

 

wibiya widget