çöp çatanın çöpü kırılsın



   Nedir bu insanımızdaki çöp çatma aşkı bi türlü anlayamadım.Hani toplum genişlesin büyüsün mü amaç?Zaten olmuşuz 70 milyon daha ne!!!  Senelerdir, abartmıyorum resmen senelerdir başımı bağlamaya çalışıyorlar; efenime söyleyeyim kızını bana verip kendisine damat yapmak isteyen mi ararsın yoksa en yakın zamanda adliyedeki hakim stajyer kızı(Allah için güzel kız. Eğer hetero olsaydım direkt atlardım yani. Kişiliğini de pek bir övüyorlar.Görüldüğü üzere benim de niyetim var:))) bana ayarlamaya çalışanlar mı dersin, peşimde kuyruk. Her gördükleri yerde her gören: "Avukat bey nasılsınız? Geçen stajyer hakim kızımız işe başlamış. O da çok iyidir maşallah siz gibi. Siz de halledin şu sınavı da aranızı bulalım. Çok da yakışırsınız bak birbirinize." diyorlar. 

   Bu aslında tipimin mükemmel olmasından kaynaklanmıyor. Töbe di, hemen öyle zanlarda bulunma sevgili okur.. Benim şahsi kişiliğimden, dolayısıyla elimde olmayan sebeplerden ötürü böyle.Kızlar pek hazzetmezler ama veliler görünce dayanamıyor. Sanki yaratılmış en mükemmel damat adayı benmişim gibi davranıyor.(Bi düş'ün yakamdan sevgili aileler!) Ama halbuki bilse durumu belki  üç günlük yoldan yaklaşmayacak yanıma ama nafile...

   Biraz ailemin de etkisi var tabi bunda. Hemen evlen modunda babam. Gençliğinde çok canlar yakmış. Az malın gözü değilmiş. Kendi ağzından duydum bi kadınla bi kızın babamdan ötürü saç-başa baş-başa yoluştuklarını. Adam istiyor ki oğlunun da kız arkadaşı olsun, çapkınlık yapsın, gezsin tozsun, takılsın.
 
   Annem hele, ses etmiyor ama zorla düğünlere götürmeye çalışıyor, ben çoğundan kaytarıyorum. Nadiren de olsa kıramıyorum, çok ısrar ediyor, o zaman gidiyorum hemen bi tanıştırma havasında, böyle millet görsün bilsin. Bu oğlan benden, ben yaptım der gibi bi havası-cakası var kadının. Ben utangaç adamım utanıyorum kızarıyorum sevmiyorum böyle avukat filan dediler mi; diyorum çöpçü olsam daha iyiydi. Napayım elimde değil yerin dibine geçiyorum. Büyük şehirde kimse sallamıyor ama burda ooo sanki sadrazamın sol topusun(bunu ben uydurdum):))))Halbuki yalan, öyle bişey yok:)

  İşte böyle sevgili okur. Sen sen ol, rahat bırak gençleri. Biliyorum iyiniyetlisin ama en azından ya hani yapacaksan hayrını tam yap ne istediğini sor öğren ondan sonra yap, ya da yapmayacaksan gölge etme başka ihsan istemezüüüükkkk!!! Çatmaya kalkanın da çöpü kırılsın innnşalllllah diyeyim:)))Tü tü tü tü...:)


wibiya widget