oğlak erkeği

  
   Hem çalışkan, hem zeki hem de hırslı... Daha ne olsun ister bir insan diğerinden. Para kazanmak konusunda üstüne yok deseler de vallahi yalan. 

  Sistemi, düzeni sever. Dağıtmaz öle etrafını. Kıvrılır bi kedi gibi kenara oturur seyreder mırmır. Kedi demişken en az onun kadar da şüphecidir. İnanmaz, güvenmez çabuk. Ama güvendi mi de değmeyin keyfine. Sıcak görmüş muhallebi gibi kıvama gelir. Böyle üstüne titrer de titrer.


  Kendini seveni de sever.Sık eleklerden geçerek diploma almış dost candır can. Hele böle boğazına, gezmeye, hayata Polyanna gibi bakmaya meyilli biriyse inci mercandır.


   Gizli bir muhafazakar komünisttir aslında Oğlak. Bundan mütevellit kabul etmiş görünen dış görünüşünün altında ne rintlikler ne hinlikler yatar da kimse bilmez. Saman altından sadece su yürütmekle kalmayıp direkli direkli kalyonları da geçirebilir, sonradan o direkleri ne yapacaksa artık!

   Çekemeyenler cimri diyorlar. Külliyen yalan. Tutumluluk ne zamandan beridir cimrilik sayılır oldu. Kefen parası olarak koyduğumuz üç kuruşun hesabını tutuyorlar. Zor günde elaleme aman mı diyelim yani? Şemsiye girdikten sonra ağlamanın ne faydası var?!  Baştan çelik don giymek en güzeli. 

   En ideal eştir. Sadıktır, yerinde kıskançtır, uzun solukludur ilişkileri. Bi de sempatiktir ki yeme de yanında yat.Siyah nokta bulunmaz hiç üstünde, sütten çıkmış ak kaşıktır.Kısaca melektir melek. Alan bir pişman, almayan bin...

   Koş koş kız Melahat, kampanya stoklarla sınırlı.
  

   


 

8 yorum:

iade-i ziyarete geldim.iyi mi ettim bence iyi ettim ;)

 

Kaça peki kilosu?

Melahat

 

hoşgeldin Sevgili beyaz çilket(çiklet değil yalnız tikkat:))

aaa demek ki Allahtan başka şey istesem gelecekmiş:)
ama üzgünüm melahat ben senin bildiğin erkeklerden değilim:)))

 

Güzelmiş. Kaçıran varsa seni üzülür buna.

 

hahah kıymetimi bi blog dünyası bildi zaten MD:))

 

peki? :)

 

:D :D oğlak burcu iyidir hoşturda benim sevmediğim tek tarafı çok kincidir yahuu. kafasında anında bitirir kimsede onu tekrar zorlayamaz :D:D keçidir keçi :D

 

@coach: yani?

@Serhat:eee keçi ailesinden sonuçta:)))

 

wibiya widget