offff dıhandım

  Odama son bir kaç gündür dadanan sevilmeyen ot, neden illaki burnumun dibinde bitmek zorundasın. Hani önceden senden hoşlanmasam da en azından kendi habitatında yaşıyor ve odama gelmeyerek bana herhangi bir zarar vermiyordun. S.ktir olup gitmeme ramak kala benim sabrımı mı sınıyorsun? Anlamıyor musun o bit kadar beyninle senin yüzüne dahi bakmamamdan senden hoşlanmadığımı? İlla anlaman için itin g.tüne mi sokmam lazım seni? İlla ağız dalaşına mı girmem lazım giderayak? İlla seni söküp atmam mı lazım?

  Of of! Sence bu hiç sevmediğim adamı kalan son günlerimi huzurlu geçirmek için odamdan  kovmalı mıyım yoksa susmalı ve kendi içimde mi yaşamalıyım tüm fırtınaları sevgili okur?Şu blogun dili olsa da konuşsa. Ya da o ot kafalı bu blogu okusa da kendiliğinden anlasa.
 İkinci mesele de bu sevgili okur. Şemsiyenin beni çağırdığını bileeee bile çalışmıyorum, çalışamıyorum. Sınav pazartesi günü, stresten nerdeyse ölüyorum ama bi türlü masa başına geçip ders çalışamıyorum. Ne mi yapıyorum? Aslına bakarsan hiç bişey. Sadece "Sınav var, sınav var napıcam bu sene bitirmem lazım." deyip salak salak dolanıyorum ortalıkta.

  Amfideki tikican çocuk!Biliyorum çok yakışıklısın. çok seksisin, Çağla Şikel'de tostunu yesin ama yaz kış aynı tişörtü giymek zorunda mısın? Hatta kışın tişört giymek zorunda mısın? Benim bi taraflarım donuyorken sen onunla şekilli vücudunu göstererek ne yapmaya çalışıyorsun, neyin peşindesin? Tamam yakışıyor olabilir o sarı tişört üzerine, bütün kızlar da sana bakıyor olabilir. Derse beraber girmek zorunluluğumuz da olabilir ama neden sınava da aynı sınıfta girmek zorundayız? Bu da mı bir sınav? Bi s.ktirip başka sınıfta girsen?

   Ey okul yönetimi bu herifle beni aynı sınıfta sınava sokmayın. Yetmiş milyonun önünde bana küfrettirmeyin.Gerekirse numaramı değiştireyim gider vaziyet. Bilmem kaç milyonuncu girmiş olayım okula hiç önemi yok.Yeter ki benden uzak cehenneme direk olsun şu tikican çocuk.

Not: Serhat neden beni sürekli mimliyorsun? Ben mim yanıtlamaktan yoruldum sen beni mimlemekten yorulmadın abicim. Sen neyin peşindesin? Şaka şaka şu pazartesi günkü sınavı atlatayım hemen yanıtlayacağım mimini. Alınma sakın ha! Oyhhh çok dolmuşum ama bu beni rahatlatmadı ya. Gidip bi soda içeyim bari, şişkinliğimi alır belki:(

6 yorum:

hahaha bad-ı sabam süper söylenmiş süper küfürler etmişsin :D:D bayıldım bayıldım :P mim için sorun değil pazartesi hallediceksin biliyorum :D bu arada OTUR DERSİNİ ÇALIŞ EMREDİYORUM... :D:D:D:D

 

yavrum bu ne hal? "Sende tek dersten geçemediği için hazımsızlık çeken öğrenci modeli" görüyorum. Yarın oturuyorsun, ve o lanet olasıca dersine çalışıyorsun dudeeee.

 

otur çalış krem gibi eşek olma
ya da böyle bişiii...

 

sormayın yahu şemsiye ve sınav ikilisi beni buldu:))

 

bisiktirol.
bende diyorum ki hangi ilaç şirketi böyle birşey çıkarmış. lol
ama güzeldi :D

 

hasetliğe salaklığa fesatlığa:)

 

wibiya widget