mutluyum, mutlusun, mutlu...

  Esiyor yine başımda kavak yelleri. Sebep mi? Tabi ki yeni biri. Normalde yazmıyordum bu tür şeyleri.Hem ayrıca sürekli olarak blog takibi yapmasa da blogumu biliyor, yazıp yazmama konusunda bile emin değilim.(Kişiye özel not: Ey Ruh! Eğer bu yazıyı okumaya başladıysan derhal terk et:)) Özgür basın istiyorum ben  yaa:) Ama anlatmasam da çatlayacağım.

   Öncelikli olarak daha önce karşılaştıklarım veyaşadığım darbeler neticesinde bazı kararlar almıştım kendi kendime. Hızlı girmeyeceğim bundan sonra bi ilişkiye demiştim ama neymiş evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymuyormuş. Gerçi kısmen de olsa bunu yerine getirmiş oldum. Bazı şeyler için pek hızlı değiliz. Sanırım sabretmeyi biliyoruz (ya da uygun ortam mı bulamıyoruz? Hiç de bile senin için fesat:))

   Epey bi güven problemi çektim başlangıçta. Hala da tam olarak silinmiş sayılmaz ama en azından ondan aldığım neticeler ve karşılık bunların epey bi hafiflemesine neden oluyor. Bi kere çok sevimli karşı koyamıyorum ona. Kendimi her ne kadar çok  kaptırmamaya çalışsam da durduramıyorum.(o değil de eğer terkedilirsem bu sefer tam depresyona gireceğim hah! Bakın o zaman siz bendeki feryad-u figana:)) 

  Galata'da süper bir mekan biliyordum daha önce hiç gitmediğim. Kanadalı bi kadına ait. Ev-cafe tarzı, süper tatlı bi kadın işletiyor.Çayın yanında getirdiği çikolatalı kurabiyesi enfes. Sessiz sakin ve fiyatları da uygun olunca resmen buluşma mekanımız oldu. İstiklal'e çıkıyoruz oradan, giriyor koluma. Sımsıkı yürüyoruz bir aşağı bir yukarı.Huzurlu hissettiriyor bana kendimi. 
   
   Ama her zaman salak kafamın içindeki bişeyler hiç durmuyor, bu durumu engellemek için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor o.(Bi mutlu ol bi anın tadına var değil mi? Yok.İlla bi yerden fırlayacak ya! )Endişelerimi biliyor anlattım bir bir. Ama fazla dillendirmek istemiyorum ona karşı. Biliyorum sıkılıyor bu durumdan, hoşlanmıyor. Endişelerimi dindirecek epey bişeyler söyledi ama sanırım bu bendeki paranoya derecesine varmış psikopat ruh hali adım adım güvenecek, her zaman yaptığı gibi.   

  Bilmiyorum aslında İstanbul'dan gitmeme çeyrek kala böyle birşey mantıklı mıydı? Beni üç, belki dört ay bekler mi? Bilmiyorum. Ama tek bildiğim artık anın tadını çıkarmak istediğim. Ve tüm bu düşüncelerimi susturmak istediğim. 
   Bi aşk böcüğü olmak istiyorum yaaa...Evet itiraf ediyorum çok kıskanıyorum saatlerce  telefonla konuşanları ve sürekli mesajlaşanları. Salakça sokakta sırıtmayı.Sırf o yaptı diye gereksiz bi espiriye bile gülmeyi(ki öyle salakça espiriler yapmıyor:).Umuyorum ki ciddidir.Ciddi değilse beni bi daha buralarda aramayın blog milletinin insanları. Vuracağım kendimi dağa taşa çöle. Hayvanlarla takılacağım o vakit. Diyeceğim ki:

"Aşık Saba akıl ermez bu işe,
İnsanlar gördüm dert içre,
İçtin de aşk şarabın gördün sen de, 
İmdi anım anım anırmaz mısın?"

Şiirim bile hazır bak:))Neyse uzun lafın kısası okumuşsa artık çok geç. Yüzüme vurulacaktır muhtemelen. Saygılar...:)

11 yorum:

Ya rabbim artık bu "olsun" xD asdasdasdasdasdasd

sen benden bahsettin mi ona bakayım. gözü korksun ayağını ona göre denk alsın :D

ayrıca blogta bana çemkirmişsin, seni benden daha iyi anlatan olmaz. nah şurada yazıyorum işte :D

 

bahsettim ama pek ayrıntılı değil. pipini kesecem dediğini demedim mesela henüz:))))
neyse canım çemkirme mi mazur gör. haklısın yani ne yalan diyeyim:)

 

Ben de nereye kaybıldu bu diyodum. Hadi hayırlısı:) Walla harika. İçindeki huzursuz deliyi de kaçırıp elini kolunu bağlayalım.

 

sınavım da vardı karamel.bakalım fena geçmedi. haftaya da bi tane var.İnşallah geçerim artık bu sınavları da okulu biter def olur giderim:))Tabi vaktimi genelde onla geçiriyorum bundan mütevvellit yokum:)

 

Kıskandım Ben!!!:)

 

allahım bu ne yeauuv! takip ettiğim blog yazar insanları birer birer sefgili buluyor! önce thesummerson şimdi bad-ı saba... mart ayı gelmeden depresyona girip tüylerimi dökücem, ondan korkarım!

"siz"e de mutluluklar...

birileri de düğün dernek yapalım demiyor hiç! bekarları da düşünen yok ki! nerde tanışacak bu garibanlar diimi ama? :)

 

çok mutlu oldum şimdi :)

söyle ona, seni üzerse ben keserim onun bir taraflarını!

 

Kocaman öpüyorum seni :)

 

@insan: litfen ama:)))darısı senin başına:)

@Karakedi:ahahah alemsin:)ama ama 24 yıldan sonra ilk defa bulmuşum bırak da olsun o kadarcık yahu.:)mümkün değil ki düğün dernek:)olsa can kurban.

@SEna:anladım anladım zaten. Senin bu sevincini görmem beni bi kat daha heyecanlandırdı:)Söyledim kesecek çok dedim:)

@Bucera:ben de seni öptüm kocaman ablacım:)

 

bişiy diyim mi.
o balıklama dalmalarla güven problemleri hiç bitmiyo. bende atlatmaya bak bir an önce.
yada çoktan atlattın, ben saçmalıyorum.

galatadaki kadının adresi derhal tarafıma iletilsin, özel bir insanı önümüzdeki hafta götürmek istiyorum.

xoxo

 

hemen galata kulesinin dibinde dar bi sokak var coach molly's cafe diye sorsan gösterirler sanırım:)

 

wibiya widget