kel,gözlüklü, göbekli


   Fakülteyi bitirmeme beş kala(Allam yalebbim duam kabul olmuştur inşallah amin:) etrafıma baktığımda arkadaşlarımın yarısının kel, kalan yarısının gözlüklü ve bunların da yarısının üç fazlasının bir eksiğinin hem kel hem fod... pardon hem gözlüklü olduğunu gördüm. (Buna göre Ayşe'nin erkek arkadaşı ona ne teklif etmiştir?:))Şaka bir tarafa bu vahim tablo kendini daha üniversite yıllarının sonunda gösterdi. İleriki meslek yaşantılarında bir de göbek eklenecek eminim.

   Ama ben bu kimselerin hepsine inat gayet saçlı, gayet göbeksiz hatta zayıf ve büyük ihtimal gözlüksüz olacağım, inşallah tabi.Ve beni saçlı, gözlüksüz ve çıtır o halimle adliye koridorlarında gördüklerinde orta yerlerinden çatım çatım çatlayacaklar:) 

   Sınavlarım pek içaçıcı geçmedi yaa.Hocaların insafına kaldım biraz:(  Büte kalıp çalışmak istemiyorum tekrar. Babamsa canı gönülden benim dersi geçeceğime inanıyor. Artık nerden böyle bir haber aldı bilemiyorum ama umarım inancı gerçek olur. Kim bilir belki uslu bir çocuk olursam olur. İnanırsak olur bence. Herkes benim geçeceğime inansın bakayım:))   

Not.Bu kısım sırf çemkirmek amaçlı alttan kaydırgaçlı sonradan eklemeli bir kısımdır. Farketmedi sanmayın. Özel hayatıma dair bi kaç şey yazdım yorum sayım tavan yaptı. Ondan öncesinde yerlerde sürünüyordu, bir bilemedin iki. Ne meraklı insanlarmışız böyle özel hayat kısımlarına milletin:) Şimdi dağılın:)

12 yorum:

senin aklın başka bir yerde de o yüzden öyle. kır dizini otur sınavına çalış! :D

 

Ben inandım bile, ne de olsa Pollyanna içimizdee:)
Kel ve fodul olmaman çok hoş, Allah iyilik versin canım :))

 

bitti sınavım artık neyine çalışayım daha:))

 

SAğol Aslıcım:))sevgi halkası yapıp içimizde olanın hocanın da içinde olması için tüm enejimizi yoğunlaştırıyoruz:))

 

1. Allaaa'ın sopası yoktur!
2. Sana gözlük takan birkaç ay parçası fotosu gösteririm; ekrana yapışıp apışıp kalırsın, kapiş!

Gözlük takma hakkımız engellenemez!:P

Göbekli kısmada xcoach yanıt versin ;)

 

ahahah Karakedi anladım sen takıyorsun:))ama şimdi şöle bişey var haklısın her ne kadar bana gözlük gitmese de bazılarını acayip çekici gösterebiliyor kabul ama benim çıkış noktam onu kullanmadaki zorluk:))

 

ne biçim konuşuyosun sen? küfür mü ediyosun? büt müt ne demek? biz öğrenci miyiz büt'ün bütünleme olduğunu bilelim. ne malum orada bize küfretmediğin.
biz de öğrenci olduk hem. ne saçımız döküldü ne kel olduk. okulu bitireli 20 yıl oldu göbek de yok.ne o marifet gibi anlatıyosun?
ayrıca neden yazılmıyor efendim özel hayat ha? neden yazılmıyor? meraktan ölelim mi ha ölelim mi?
çemkirenkaramel

 

@Karamel:Efenim size lafımız yok maşallah formunuzdan herhangi bişey kaybetmemişsiniz:))bizim lafımız meclisten dışarı. (Bu lafı da anlamam adama küfret ondan sonra meclisten dışarı laf olsun:))
özel konularda bilahare yazacağım gelişmeleri ama şimdilik ufak ayrıntılarla yetinin efenim:)
çemkirikten korkan badısabanın alttan alma girişimleri:)

 

aaa karakedi. gören beni göbek delisi filan sanıcak. çıkçıkçık. :)


hele o son sınav açıklanıp artık o okulla ilişiğinin kalmadığını öğrendiğin an varya;


UÇACAKSIN!
:)

 

Ay inşallah coach inşallah:)

 

çok iştahlı inşallah diyince vazgeçtim di :)

ama yok yazıcam yine de;

hiç unutulur mu okul yılları :)

çok arıyoruz, özlüyoruz...

 

hahah ilahi O gay ben de:))

 

wibiya widget