sena'ya:)

"Senin adına sevindim dedim Sevgili Sena'ya.insan hakikaten birinin varlığına muhtaç. En güçlü olanlarımız bile bir başına kaldıklarında yaslanacak bir gonül aramıyor mu?ve gerçek gonül eşini bulduğu takdirde de belki de nirvanaya erebiliyor.ama nirvanya erinceye dek sanırım bir çok kurbağa opmesi gerekiyor. her kurbağa da ağızda başta tatlı sonra biraz acı biraz ekşi  biraz kekremsi  bir tat bırakıyor. ağzımın daha ne kadar tadının bozulması gerekiyor bilmiyorum ama opmekten vazgeçmek sık sık aklıma gelen bir düşünce. midemi bulandırıyor çünkü. 
Sıradaki kurbağa lütfen.....:)"
 o kelime doğrulaması yüzünden genişleterek yazdığım bu yorumu goremeyecekti ben de buraya yazmaya karar verdim ki gorsün kaldırsın o lanet uygulamayı diye:))

7 yorum:

şaşırdım, gülümsedim, sevindim, kaldırdım :) söz dinlerim ben. ha bu arada vazgeçme aramaktan, çabalamaktan. samimi, iyi niyetli, sana hitap eden birini bulmak zor belki ama kolay olsaydı değeri olur muydu?
bir yerlerde o da seni arıyor, unutma!

 

ah ah bilemiyorum sena bilemiyorum :(

 

çöpçatanlığa başlatacaksın beni :) hani olsa yakınımda sana hitap edebilecek bir insan aranızı yapacağım ama sana layık birini bulmak da zor.

 

ahahah niye layık birini bulmak zr yahu:)) o kadar yüksek beklentisi olan bi insan mıyım ben:)))

 

Beklentilerden öte, gözümde kıymetli bir arkadaşsın. Seni üzerse aracılık yaptığım kişi, o zaman ben daha çok üzülürüm.

 

enaaammmm mutlu oldum bak şimdi:))) ama ben öle aracıya kızan küsen kimselerden değilim teklifine hala açığım:)))

 

wibiya widget