olle

   Nerden ve nasıl gelmiştik bu Allah'ın cezası buzun ortasına bilmiyorum. Daha doğrusu buz olduğundan bile emin değilim. Sadece goz kamaştıran bir beyaz ve neredeyse insana bir hiç olduğunu hatırlatacak kadar uzun, düz bir ova...

   Çekik gozlü, kazak ya da belki yakut'lardan olabileceğini tahmin ettiğim bir aile...bir iki nesil bir arada yaşıyorlar. başka da ne çadır var ne de ev... Epeyce kalabalık. Ortada bir masa etrafına toplanmışlar. Bir bakıyorum annem de onlarla sohbet ediyor. Sırtı donük yüzünü goremiyorum. Hiç bakmıyor da yüzüme. Sohbet koyu anlaşılan. ama o an için hangi dili konuştuklarıyla ilgilenmiyorum. duymuyorum çünkü onları.

  Dışarıda dolaşayım diyorum. Ama evin dışında iki aslan mı kaplan mı olduğunu tam anlayamadığım varlıklar. Huzursuz ediyorlar beni. aslında düşmanca bakmıyorlar ama varlıkları bile yetiyor. O bahsettiğim ailenin evcil hayvanları imiş. sonradan oğreniyorum tabii bunu. "korkma" diyorlar. nasıl olacaksa o iş? Kesilmiş ve pişirilmiş kocaman bir geyik var masanın ortasında. hem de kocaman bir yığın yapılmış. kemiklerini de aslanlara vermişler. onlar onu yedikten sonra bana verilmiş iki etin kokusunu alıp yanıma yanaşıyorlar. çadırdan içeri giriyorum. bunları alın rahatsız ediyorlar beni diyorum. sonra geyik etini tattığımda gerçekten muazzam olduğunu anlıyorum tadının. o kadar ki hala bile lezzeti damağımda. halbuki daha once hiç geyik eti yememiştim. gidip bi kaç parça daha istiyorum ama bir bilemedin iki parça koyup veriyorlar. isyan edesim geliyor orda çok fazla var bana neden bu kadar az veriyorsunuz diyesim geliyor. Ama diyemiyorum uyanıyorum çünkü tam o sıra:)

 Çok fazla ve çok enteresan rüyalar gordüğümü soylemiştim.bu da onlardan birisi.o kadar net hatırlıyorum ki bu rüyayı fotoğraf bile bulamadım o mekana dair. oldukça gerçekçiydi.
    Bu benim olmayan bilgisayarda o(noktalı olanı) çalışmadığı için o(noktasız olanı)yu kullanmak zorunda kaldım. bilgisayarsızlık ne kotü bişeymiş. keşke getirseymişim bilgisayarımı. pişman olacağımı bile bile üstelik... çok malım evet:)çok fazla takip edemiyorum sizleri sevgili okur bu kusurumu bağışlayın. en kısa zamanda donmek dileğiyle.

resim devianarttan.

wibiya widget