Ferman Serhat'ın dağlar bizimdir:)

 Sevgili Serhat mimlemiş. Gerçi bu mim epeydir dolaşıyor ortalıklarda:)ama bi de benim cevaplarımı okuyun bakalım.

1.Yeni yıla nasıl ve kimlerle girmek istiyorsun?
Aslında daha önceden pek umursamıyordum kimle geçirdiğimi. Ama sanırım yurt arkadaşlarımdan bu sene yanımda Ö'nün olmasını isterdim. Kendisinin bana karşı ilgisi olduğunu sezmekle birlikte kimsenin bişeylerden bahsedecek cesareti olmadığı için arpa boyu mesafe alamamıştık. Çok şeyler yaşadık, epey yakınlaştık ama öyle mal gibi sonuçlandı. Yaşadığım yürek sızılarından sonra sanırım onunla olmak huzurlu gelecek bana. Sıcak bir soba başında kestane yiyerek girmeyi tercih ederim onunla yanyana olduktan sonra:)

2.Yeni yılda neler yapmak istiyorsun?
Kendimi temize çekmek istiyorum. "Sil baştan başlamak gerek bazen" malum:)Keşke Eternal sunshine of the spotless mind filmindeki gibi bişey mümkün olsa:((

3.Yeni yıl sence ne demek?
Bir sene daha yaşlanmak, yeni arkadaşlıklar edinebilmek, yeni bir aşk yeni bir iş yaşamaya dair yeni bir neden:)))

4.Yeni yılda ne olsa mutlu olursun?
Şu çalışmak zorunda olduğum ama bir türlü çalışmaya başlayamadığım, buna dair içimde en ufak bir isteğin dahi olmadığı hakimlik-savcılık sınavını kazanırsam ohhhh değmeyin keyfime:)

5.Yeni yıla dair mesajın nedir?
Efenim öncelikle Şemmamme şarkısı yasaklansın. Ki insanlar rahat bir nefes alsın, ruh sağlıkları bozulmasın. Nihat doğan devrim niteliğinde bir karar alsın ve piyasadan tekelini çeksin, ayrıca tekrar  Bolulu hasan usta bu herifi reklamlarında oynatmasın.yoksa oraya gitmekten vazgeçeceğim. Eniştem zavallı yeğenlerime İsmail Yk dinletmesin. Kız yeğenim de yanımda böylece onun şarkılarını söylemesin:) Son olarak da penguenler üşümesin istiyorum:)yeterli sanırım bu mesajlar:)

ikinci mimi sevgili Serhatın:
2010'da en mutlu olduğun şey nedir?
Okulumun bitmeye ramak kala bana sol köşeden bir rövaşeta(böyle mi yazılıyordu la bu?) çakarak bitmemesi. Beni çok sevindirdi(!) acayip mutlu oldum bundan(!):)
Amasya'da tüm mahalle arkadaşlarımla mükemmel vakit geçirmek...:)

2010 senin için nasıl bir seneydi?
Daha öncki senelere nazaran yeni açılımlar yaptığım, pişmanlıklarımın ağırlıklı olduğu bir seneydi. Yazın çok sıcak geçmesi dolayısıyla kışın gelmesini istediğim, ama şimdi de tekrar yazın gelmesini dört gözle beklediğim, doğru düzgün denize bile giremediğim, babamla bol dalaşmalarımızın olduğu, iş hayatında bi görünüp kaybolduğum lanet bi seneydi işte:))

2010'a nasıl girmiştin?2011'e nasıl gireceksin?
Pek hatırlamıyorum sarhoştum:)) dersem inanmayın tabi (ben içki kullanmıyorum):) Ama sanırım ev arkadaşlarımla birlikte geçirmiştim. "Acaba saat 12de uyusak bütün seneyi uyuyarak mı geçiririz?" şeklinde iğrenç espirilerin cirit attığı bi yer burası...Evet görüyorsunuz ne ka hareketli bir yaşamım var:)

2010'da yapmayı çok istediğin yaptığın/yapamadığın 5 şey nedir?
yapamadıklarım:
*Okulu bitirmek istiyorum. Bütün arkadaşlarım stajlarını yaptı ve ben facebookta onların beratlarını alışlarını ciğerci kedisi gibi izlemekle yetiniyorum sadece:((
*İki hafa sonra bahsettiğim sınava giremeyeceğim ki sanırım bu da yapamadıklarım arasına girebilir.
*Denize daha fazla girmek istiyorum yazın.(bunu hem yaptım hem yapamadım aslında.yapamadım dediğime bakmayın bir ay denizden çıkmadım ama normalde üç ay çıkmadığım için az geldi bu sene:)
*Yurt dışına çıkmak istiyorum.Şöyle kuzey ülkelerine gitmek. Nedeni karmaşık sanırım insanlardan sıkıldım, kimsenin tanımadığı yerlere gitmek, daha beyaz insanların olduğu:)
*tabi ki adam gibi bi sevgili bulamadım:)(hoş burda özeleştiri yapmak gerekirse ben de pek adam gibi adam tanımlamasına ne kadar giriyorum tartışılır.)

yaptığım:
* Yeni insanlarla tanıştım. Özellikle yabancı kimselerle.Uluslararası arenaya açıldım sanırım:)
*Böylece ingilizcemi ilerletmiş oldum.
*Yeni insanlar tanımaya dolayısıyla insanların gerçek yüzlerini yavaş yavaş görmeye başladım. ayıldım bi anlamda saf anadolu çocuğu hallerimden.
*Nenemin beni ne kadar çok sevdiğini görmüş oldum.
*Blog yazmaya başladım. Burdan iyi insanlar tanıdım. Kimiyle görüştüm, iyi ki de görüştüm:)

  İkisi birbirine yakın mimlerdi o yüzden benzer cevaplar olmuş olabilir.Sürç-ü lisanımız affolsun.Ben de Sena'ya,Bucera apla'ya,Serhan'a(okuyor mu bilmiyorum beni:)),Cem'e paslıyorum. Hadi bakalım. Dökün kirli çıkınlarınızı:)Diğerleri cevapladı diye göndermedim alınmasınlar litfen:)

4 yorum:

:) güzel okudum hemen yorum yapıştırıyım dedim :D

inşallah istediklerini gerçekleştirirsin bad-ı saba

sevgilerle...

 

inşallah Serhat:)inşallah hepimiz gerçekleştiririz:)

 

Yaaa Blogumu açarken en korktuğum şeylerden biri buydu :(
Bu mim olaylarından hep çekinmişimdir ama senin bana böyle bi hayinlik yapacağın hiç aklıma gelmemişti :))

 

heheh Cem olsun bee eğlenceli oluyor arada:))

 

wibiya widget