çok boktan bir muhabbet +16

    
    Konu çok boktan.Okumak istemeyen varsa baştan söylesin ya da sonsuza dek sussun!:)

    Herşey aslında o uğursuz yurdun kantininde başlamıştı. Farketmeden hepimiz, koskoca masaya sığamayan 7 kişi, ne zaman bir araya gelsek hep aynı muhabbet açılır olmuştu. Bilmiyorum bunun sebebini. Belki hepimiz daha önce böyle birşeyle karşılaşmamış olduğumuzdan, belki de  bazı homosaphienslerin evrimlerini tam olarak tamamlayamadıkları için  hal-hareket ve davranışlarını tanımlayamamamızdan kaynaklanıyor olabilirdi.  Bir müddet derslerden, fakülteden, kızlardan sohbet edildikten sonra laf dönüp dolaşıp malum konuya gelmişti: "BOK!"

     Evet, nasıl olup da oraya geldiğimiz konusunu düşündüğümüzde garip bir biçimde kimsenin bir şey hatırlamadığını farkettik. En son her horozun kendi çöplüğünde eşindiği konusunu tartışıyorduk. Ama hangimiz  memleket meselesini bu noktaya getirmişti acaba? Sanırım olay horozun nasıl olup da o boklu şeyeri eşeleyebildiğinden bağlanmıştı. Ve nihayetinde burdaydık.
   
   -Ne mal insanlar var aq ya! Bi deliği tutturamıyorlar. ayak basılacak yerlere sıçratıyorlar.Hiç mi bişey görmediniz dünyanızda?hiç mi aileniz anlatmadı? Hadi onu geçtim üniversiteye gelmiş adamsın, çevrene bakarak da mı öğrenemiyon hayvan!

     Derken işin seyri değişir:

    -Ya oolum geçen gün biri bi sıçmış Allah belasını... Adam sanat eseri yapmış resmen. Böle üsüste üç kat kondurmuş.çizgi filmlerdeki gibi...

   -O bişey mi bee! geçen herifler tuvaleti tıkamışlar. Sonra gelen sıçmış giden sıçmış!tuvaletin olacak yanı kalmamış. Temizlikçiler çıldırmış kim yapıyo bunu diye.

   -Olm çok pis dalcam birisi de eliyle mi alıyor bilmiyorum böyle duvarlara filan sürüyor. Kara kalem çalışması yapıyor yavşak.

      ...

   -Olm ben çok acıktım ya!Bi şey isteyen var mı?

   -Ne midesizsin aq seni ya!!!:)

  

5 yorum:

O bok muhabbeti mutlaka açılır pek çok ortamda. Bizim de iş yerinde duvarlara sürekli sümük süren biri vardı. Onu andım sayende:)

 

Yazını okurken aklıma yeniden geldi.. Geçen gün alışveriş merkezinin tuvaletine bir hışımla daldım ki, kabine girmemle çıkmam bir oldu :)
Ahu Tuğba'nın şömine odunu gibi kocaman bişey şey klozetin içinde öylece bana bakıyodu..

Allahım nerden girdim bu bloga yaaa, şimdi bu sandviçi nasıl yiycem ben

 

hahaahh :D geçende biz hamburger yerken kankamın wc ye gidip gelmesiyle açılmıştı konu tabi sonu benm wcye koşturarak istifra etmemle noktalanmıştı:)) sanat eseri ha :D

ceminkide komedi ya ahu tuğbanın şömine odunu Hahaha :D

 

"Ahu Tuğba'nın Şömine Odunu"

Mahsundan yeni bir film!

Sebo sen yazıyı sil, cemin yorumunu topic yap :D

 

Aslı o daha beter sanki ya ufff midem kalktı bak:))
ahahaha ilahi cem şömine odununda bayldım:))ama başta uyarmıştım bak:)
ben görmeden pek bulanmaz midem yada hayal etmezsem sallamam fazla serhat aman blog dünyasına ve bilgisayar üstün kusturmayalım seni:))
valla gayet mantıklı bi başlık olabilir KK:)

 

wibiya widget