i wanna play a game

  Yakın zamanda bayram tatili için memlekete gidiyorum. Ama daha memlekete gitmeden içimi hafakanlar basmaya başladı. Takip edenler hatırlayacaklardır (etmeyenler de bi zahmet okuyuversinler bulup bi yerlerden:)) babamla pek anlaşabilen bi insan değilim, dünya anlayışlarımız ve kişiliklerimiz çok çok farklı birbirinden. Ben Sakin amca modunda biriyken o çok agresif ve sinirli bir kişilik. Böyle olunca da tartışma kaçınılmaz oluyor. Mesele şu ki; bu durum kendini en çok benim araba öğrenme durumumda gösteriyor. Çünkü diğer zamanlarda zaten pek fazla birlikte vakit geçirmiyoruz.
Daha doğrusu ben ayak altında dolaşmıyorum hiç:)Bayram geldiği için de köyde eş dost akraba ziyareti yapılması gerekiyor. Haliyle bu da babamın arabayı bana tekrar vermesi demek olacak. Ben de en son bayram gidişinde yaşanmış olaylar yüzünden kesinlikle istemiyorum. Geceleri rüyalarıma girmeye başladı, düşün ne büyük kabus! 

  Başvurabileceğim diğer bir yol olarak ablamlarla gidip gelebilirim. Ama bu takdirde de eniştem çatlak bir adam olduğundan asfalt yolda altındaki külüstür Murat 131 ile gelip  Azrail'le rulet oynamak istemiyorum. Çünkü beyimizin hız tutkusu var. Sanki mübarek altındaki Boing, yol da Ankara asfaltı. Maşallah 180 ile gidiyor o orda. Hadi bunu bir şekilde geçebilirim. Bundan daha kötüsü 1 saatlik yolda İsmail Yk hayranı olabilirim. En büyük korkum da bu zaten. Kendisi büyük bir hayranı İsmail Yk'nın. Eve geldiğimde "Bu kızı facebook'tan buldum, facebook facebook" ya da " Kudur kudur beybi" diye diye dans ettiğim, şarkının  dilime dolandığı oluyor. Evlerden ırak!

  Önümde seçim yapmamı gerektiren çok zorlu bir durum var sevgili blogdaşlarım. Ne olur bi fikir verin. Sizce hangisini seçmeliyim? İçimdeki Jigsaw'un ne  dediğini duyar gibiyim:

 "I wanna play a game. Make your choice!"

4 yorum:

Babanla sorunun daha derin iz bırakır gibi, ondan ben eniştenin arabasından yanayım.

Varsın, ismail yk söyle be, arabaya binmeden okunmuş pirinç yut, allah yolunuzu açık etsin :))

 

cuma gidiyorum bende - zorla- ititarafından bakıp. ohh be artık başka bir testere olmayacak şeklinde.

KİTABIM NERDEEEE?!!


şimdiden iyi bayramlar :)

 

gitmeden direksiyon dersi al bir arkadaşından, atla babanın arabasına göster ona araba nasıl kullanılırmış :)

 

@Aslı: sanırım artık öle bi yol deneyeceğim. Tanrı beni korusun:)

@KK:çemkirme beee.gönderdik kitabını:)SAğol teşekkür ederim sana da:)

@Sena:ya aslında hiç bilmiyor değilim araba kullanmayı.sadece yolu görsen korkarsın.eğimli, virajlı, uçurumlu ve toprak yol.öyle böyle değil. usta adamlar bile nerdeyse zor gider:)yorumu sen yap yani:)

 

wibiya widget