uyku

    Son zamanlarda çok fena bir uyku furyası başladı bende. Hayatım boyunca uyumadım ben öyle yahu. Bilmem saat on birlere kadar yataktan çıkmadığımı. Hem tatiller filan hariç her gün her gün geç saatlere kadar da uyuyan kimselerden hoşlaşmam ben. Ama bu sene ne olduysa oldu uyanamıyorum. Saatler çalıyor duyup kapatıyorum, geri yatıyorum. Kurs var ona gidemiyorum. Hadi okul neyse, kursa bi dünya para verdik bari onun hatrına gitseydim! Yok anam yok. Göze geldi sabah rüzgarı. Söyleyin hanginizin gözü:)))

3 yorum:

Aynen senin durumundayım hatta bütün hafta sonu uykuda geçti. Depresyondayım falan sandım :) Hava değişikliği diyelim ve geçelim bence, ciddiye almayalım :)

 

Metod değiştirmek lazım, ben alarmımın zil sesini değiştirdim, metalicadan bi şarkıyla uyanıyorum, bir de telefonu baş ucuma değil de ayağa illaki kalkmam gereken bir yere bırakıyorum. Tavsiyedir.

 

bence de Aslı:))
sorma Kybele neler denedim. hatta bi gün yataktan uzaktaydı çaldı hemen duyarım acleyle kalktım kapattım ve yatağa geri girip yattım:) şimdiki çözümüm ise ell tane alram kurmak beş dk aralıklarla. böylelikle en sonunda sinirim tepeme çıkıp mecburen kalkıyorum erteleme işe yaramıyor bende.çünkü tekrar çalacağını bilidğim için bilinçli olarak kapatıyorum:))

 

wibiya widget