çoktanseçmeli beyin aforizmaları


   Çok ilginç rüyalar gördüğümü söylemiştim daha önce. Evelsi gece de gördüm bi tane. Anlatayım dinleyin sonra da yorumlayın bakalım:

   Daha önceki rüyalarımdan tanıdığım ve kötü adamı oynayan bir adam. Gene baş rol oyuncusu. Halbuki o simayı gerçek yaşantımda gördüğümü de hatırlamıyorum hiç. Bana karşı bir husumeti olduğunu biliyorum. Sürekli beni taciz ediyor, ailemi korkutuyor; işi azıtıp bu sefer elinde silahla geliyor. Annem ve diğer akrabalar filan var; kuzenler, ablam,... Bizim eve hiç benzemeyen ama bizim ordaki yazlıklara yakın vasıfta, neredeyse şehrin dışında bir yer... Sözde bizim evmiş. Yerlerin beyaz parlaklığı ve temizliği gözalıcı. Herkes " saklan seni öldürmeye geldi." diyor. Ben o sıra saklanıyorum ve onun gelişini izliyorum. Pusu kurmuşum. O böyle etrafına naralar atıp, ağzından ateşler saçarken birden Gollum-vari bir biçimde arkadan sırtına atlayıp kolumla boğazını sıkıyorum, amacım öldürmek. Ama adam çok iri yapılı. Benim de boyum uzun olmasına rağmen çocuk gibiyim sırtında. Elindeki silahı sırtına doğru götürüyor ve belki de 4-5 el ateşliyor. Ben gözlerimin kararmasını ve şiddetli bir acı bekliyorum. Ama olmuyor. Sanırım vurulmadım diyorum kendime. Biraz sonra karnımda kırmızı bir renk...Çok dikkatimi çekiyor bu kırmızı.

   Oradan bi bakıyorum ki odama gelmişim; Şu anki evimizin olduğu odama. Daha doğrusu odamın karşısındaki oda benim odammış ordayım. Karnımda sargılar. Kulağımda fısıltılar: "Ucuz atlattı. O kadar ateş edildi ama canlı çıkması bile mucize." Kalkıyorum yataktan. Annemin kesinlikle yapmayacağı bir şey... Bana o halimle iş buyuruyor. Ben de mızmızlanıyorum:


-Ufff anne ya! Görmüyor musun canım yanıyor zaten? Bi de sürekli eğilip kalkmam gereken bi iş veriyorsun. 

   Annem oralı bile olmuyor. Tabi hakikaten canım yanıyor bunu yaparken. Nerdeyse gerçekten yaralanmışım gibi bir sıkıntıyla uyanıyorum. 


    İstihare denilen bir namaz vardır. Birşeyin hayırlı mı yoksa şer mi olacağına dair bir ipucu istenir. Elbetteki rüya ile amel edilmez. Ama içinin serinlemesi için başvurulabilir bir şeydir.(bunla da alakalı bir rüyam var anlatırım bir ara) İşte bu istihareye niyet edilirken iyi ve hayırlı ise yeşil ve beyaz görülmesi için dua edilir, şer ve kötü olan bişey için de siyah ve kırmızı. Ben şimdi hem kırmızı gördüm hem de parlak bir beyaz etkisi varm'ola ki acaba? Gerçi  öyle bir niyetim olmadan yattım yatağa dolayısıyla  benim vehmimde olabilir sadece. Neyse, işte rüya bu! Hadi bakalım siz ne diyorsunuz buna?:))

    Dün gece güzel bi geceydi benim için. Ağır, hüzünlü ve içimi buran bir takım olayların geçtiği  günlerden sonra ilk defa kalbim hızlı çarpmaya başladı yeniden. Umutsuzluk bulutları endişelerime rağmen bir nebze de olsa aralandı. Teşekkürler bunun için!


 

3 yorum:

Teşekkür etmişsin, ne demek canım, yeter ki evlenme. :D :D

 

Ben rüyaların iki çeşit olduğuna inanıyorum
1- Psikolojik günlük olaylardan etkilenen beynin temizlik yapması gibi.Senin rüyan bundan sanki.

2-Mesaj içeren veya yazdığın gibi istihare. Ben hiç denemedim ama annem niyetlenir uykuya yatar ve o renkleri görür ve genelde de çıkar rüyası. Sen niyetlenmediğine göre kırmızıyı kötüye yorma.

ve hep mutlu ol emi :)

 

@Adsız: :)))
@Bucera:İnşallah hepimiz mutlu olalım Bucera abla.:))

 

wibiya widget