Sanırım biraz da olsa sarabildim yaralarımı. Hepsini değil tabi. Ama dünkü kadar acıtmıyor canımı. 

    "Gay camiasında istesen de doğru düzgün bir ilişki yaşayamazsın." Çıkardığım sonuç bu oldu. Ve böyle olmaktan dolayı kendimden tiksiniyorum. Bazıları böyle olmaktan dolayı gayet memnunlar, ama ben değilim. Sadece uçkurlarını düşünen zavallı insan topluluğundan başka bir şey değiller! Tepki duyabilirsiniz bu söylediklerime; "senin karşına iyi birisi çıkmamış" diyebilirsiniz.  "Böyle düşünmem benim suçum mu?" diye sorarım o zaman ben de size. 

    Ve bu durumun bi seçim olduğunu düşünen diğer zavallılar!!! Anlasınlar ki bu bir seçim olsaydı bir an bile tereddüt etmeden seçimimi değiştirirdim. 

    İç sesim şimdi bunları söylüyor. Sert olduysa özür dilerim.Kimseyi kırmak ya da aşağılamak değil maksadım, sadece kendi iç hesaplaşmalarım.Hepsi bu!

7 yorum:

Gay camiasında istesen de doğru düzgün bir ilişki yaşayamazsın mı!!!

doğru düzgün ilişki hiç bir camiada yaşanmıyor gibi geliyor bana son zamanlarda.

üzgünüm :(

 

bilmiyorum belki de haklısın kybele.ama en azından doğru düzgün birisini bulabilmen daha kolay olabilir.bi dünya iyi insan tanıyorum çevremde çünkü.bazıları liseden bu yana çıkıyorlar gayet de iyi anlaşıyorlar...

 

o zaman şöyle söyleyeyim, 2 senedir bana benim yaşadığım denk gelmedi.

Sorun erkeklerde galiba bad-ı saba hmm ne dersin :)

 

Kybele F'e katılıyorum hassas bir insansan eğer her zaman üzüleceksin bunun cinsel bir tercih ile alakası yok. Bu deli bucera ablan yirmili yaşları bunalımlarla iki gözü yaşlı geçirdi desem inanır mısın?
Sonradan öğrendim ki hayat kısa ve ben değerliyim senin de bildiğin gibi artık çok neşeliyim :)

 

@kybele: bak bu daha doğru bir ifade oldu sanırım ve haklısın biz erkekler problemliyiz:)

@bucera:bana da öğreeeeeeeeeeeeettttt ben böle hiçbişeyi takmayan gamsız bi insan olmak istiyorum. hani dünya yansa bi tutam otu yanmayacak cinsten. silerse soldan severse sağdan inersin diyebilecek kadar:))
ve evet ben gülşen dinliyorum:) sanırım psikolojik olarak çok değişim geçiriyorum normalde sevmezdim ben o kadını:))

 

Ne yazık ki dürtülerimizi, arzularımızı, hislerimizi kendimiz düzenleyemiyoruz. Bende seçebilseydim eğer straight olmayı tercih ederdim, mutlu olma ihtimalimi arttırabilmek için.

 

aynen Sena.keşke böyle olmasaydım diye geçecek sanırım hayatım:((
ve şu güneşi gördüm filminin son sahnesi beni çok etkilemiştir beni bu yüzden: "Tanrı'ya soracağım beni niye böyle yarattın diye." diyordu.izlediysen belki hatırlarsın. ve ben bunu izlerken yanımda hoşlandığım birisi vardı.var sen düşün gerisini.:((

 

wibiya widget