Hop hop diyerekten


   Evvelki gece artık nasıl bi uyku uyuduysam, bildiğin malak gibi yatmışım akşam. Halbuki geç de yatmamıştım; aksine normalde yattığımdan daha erken yattım. Sahur için telefon kuruyorum ama gene de ailem uyuyakalmam ihtimaline karşı beni arıyorlar. Benim alarm çalmış; yedi-sekiz kere sonuna kadar aramışlar. Bana mısın dememişim. Normalde hemen duyarım, yataktan kalkmasam bile kalkar kapatır geri yatarım. 
Nihayetin de akşamdan kaldım.

   Sabahleyin uyandığımda "Tüh lan! İyi mi, bak bugün aç-susuz kaldık nasıl geçireceğiz bakalım" diye bi taraftan kendi kendime söylenirken(mecburen kendi kendime yani; yoksa yanımda başka kimse yok) bi taraftan da her sahurda seslerini duyduğum komşulara kızıyorum. "Şerefsizler bu sabah tıkırtımı duymadınız; insan bi zili çalar, bişey yapar.Kaç kişiyiz şunun şurasında sahura kalkan. Hiç mi insafınız, iz'anınız yok sizin!" diyerekten Kybelenin geçen yazılarından birinde bahsettiği o duygusal bağı benim de aslında kurduğumu farkettim. Noluyo lan dedim sonra iyice psikomanyak oldum. Adamla aslında pek de iyi değildir aramız; ne o bizi sever ne biz onu. Hatta geçenlerde ufak çaplı bir tartışmamız bile olmuştu gürültü meselesi yüzünden. Belki de psikopatça zevk bile almıştır ben uyanmadığım için;
"İbneeeee! Kal yarın aç da gör Hanya'yı-Konya'yı!"  demiştir belki de.  
Neyse ben insanlar hakkında iyi düşünecektim.Dememiştir belki? Demiş midir lan yoksa, beklenir o herifteeeeenn!!!

    Ev arkadaşlarımdan birisinin babası gelmişti İstanbul'a. Devamlı gelir zaten; mal alır bi gün filan kalır dönerlerdi. Sadece bir gece yatıp sabahleyin de 7 buçukta evden çıkacaklardı. Normalde sokaktaki çöpçünün sabahları fazla gürültü yapan süpürgesinden uyanan ben, onların evden çıkışlarının en ufak bi kırıntısını dahi duymamışım. Dediğim gibi insan gibi uyumamışım  yani; bildiğin afedersin ama malak gibi uyumuşum.

   Bu sabahki sahura kalktığımda baktım alt komşunun sesi geliyor. "Sizi gidi mendeburlar! Siz de kalın da bakalım ben de sizi uyandırcak mıyım!" derken buldum kendimi. Evet bu normal değil. 

   Doktor neyim var!   o_O

Not: Bugün böyle bi kurabiye yapsam diyorum acaba işin içinden çıkabilir miyim? güzel tek kişilik kurabiye tarifi olan varsa alabilirim. Ama sınırlı malzeme olduğunu belirtmeliyim:) Öyle karmakarışık şeylere girmeye gerek yok.Basit usul olsun. Bu ne lan basit usul vergi gibi; basit usul kurabiye!

 Not 2: Elimin hamuruyla bayan işine karışmasam mı acaba? Lan zaten elim hamurluysa baştan karışmışım demektir bu söz de anlamını yitirir.

Ahanda en dibe Not 3: Bugün ağzım epey bi bozuk benim; nedendir bilemiyorum. O değil de ben dün akşam birini paylamıştım küfür etti diye. Ortamda böyle birden soğuk rüzgarlar filan da esti yani. Hissettim resmen.  Beni engelledi çocuk daha sonra o derece düşün.

3 yorum:

:))))))))))))))

o bağ neden kuruluyo bilmiyorum bad-ı saba :)))))
arıza var bir yerlerde ama nerde bilmiyorum..

bu aralar çok üzgünsen, vücudun çok yorulmamış olsada ruhun yorulduysa vücut kendini dinlendiriyordur. belkide vücudun savunma mekanizmasıdır. bu derin uykular...

küfür konusuna gelince: arada etmek lazım.. ne demişler küfür ruhun yelpazesidir. arada lazım...

kal sağlıcakla.

 

Yok bir şeyin çocuğum rahat ol yalnızlıktan o ya da kendine kedi al.

 

Bucera abla sanki Kybele biraz haklı geldi bana. Yani biraz yoğunluk içerisinde idim kurs sahur filan.bi de buna duygusal problemler de eklenince galiba biraz onu atlatmak için bi kapattı kendini tamamen vücut.

 

wibiya widget