oy oy

  Dünden beri üzerimde bir kırgınlık...Elimi ayağımı oynatmaya mecalim yok. Ateşim de mi var ne? Arasıra yokluyor sanki. Bir ateş basıyor soyunuyorum,bir soğuk geliyor giyiniyorum. Kafam da ağrıyor. Tansiyonumda da mı bir dengesizlik var acaba? Yatarken kalkarken resmen etrafı süsüyorum.
   
   İstanbul'un havası yaramadı. Çok da üşüyorum. Yaz gününde pencereyi kapıyı kapatıyorum, Kışlık hırkamı da giyiyorum, öyle oturuyorum evde.
Görenler ulemanın şaşkını hırka giyer yaz günü diyecekler. Sen koskoca kışı gayet sağlıklı geçir gel şimdi yaz ortasında hasta ol!

    Hani hastalığın güzel bir tarafı da vardır, eğer size bakacak birisi varsa tabi. Naz yapabilir, önünüze her geleni reddetme hakkına sahip olabilirsiniz. Bir dediğiniz iki edilmez. Maalesef ki burda o lükse sahip olmadığım için ev arkadaşlarıma ses çıkartmamaya çalışıyorum. Sızlanmaktan da hiç hazetmiyorum işin doğrusu. Çorbamı bile alelacele kendim yaptım dün.Gurbette hastalık çekmesi de zor vesselam:)

5 yorum:

Salgın var Bad-ı saba
Gel bucera doktor ablan bakar sana

 

Ah canım be, zordur gerçekten anneden uzakta hasta olmak. Geçmiş olsun, çabuk iyileş.

 

Yaz mevsiminde hasta olmak kadar can sıkıcı bir şey daha olamaz. Geçmiş olsun canım, bol bol yat dinlen :))

 

Her fani gurbette hastalığı tadacaktır bad-ı saba. Ben de nefret ederim yalnızken hasta olmaktan. Geçmiş olsun, çabuk toparlanmanı diliyorum.

 

sağol Bucera abla ya..valla geçmezse gelirim bak ha!öylesine söylenmiş bi sözse bilelim yani:))

@Aslı, K.K., B.: çooooooooooooook sağolun.halsizliğe kocakarı tavsiyesi olan varsa alabilirim:)) ama yok öyle kurbağa bacağı, yarasa kanadı, horoz tüysü filan gibi uçuk şeyler olmasın mümkünse:))

 

wibiya widget