hop tri lay lay


    Yoğun bir haftaydı. Bahar şenlikleri gelmiş durur muyuz hiç! Sertap Erener gelmiş dediler bindik metrobüse, koştuk gittik. Kadının sahne performansı mükemmeldi. İlk sahneye çıktığında İTÜ diye seslenip milletin biraz bozulmasına yol açsa da "Çok utandım arkadaşlar, çok yoğun bir haftaydı, sürekli üniversitelere gittiğimiz için karıştırdım" deyip gönlümüzü almayı başardı.

   Yanımda olan çok kısa boylu kız arkadaş konser alanında çok susadığını söyleyince e ben de bir centılboy olarak su almak için kalabalığı yara yara gittim. Lakin arkadaşımın boyu o kadar kısaydı ki sonrasında kaybettim onu. Telefonlarımızda çekmeyince eyvah dedim tek başımıza konser izleyeceğiz ikimiz de; ki en hazzetmediğim şeydir. Şükür  sonrasında o da bana bakınırken saçını gördüm de tekrar vuslat nasip oldu:) Bütün akşam sahnede olup bitenleri anlatmak zorunda kaldım tabi:))

    Bir de Feridun Düzağaç gelmiş hem de Beyazıt kampüsüne dediler. Ooooley dedik atladık uçan süpürgelerimize ve kısa çaplı üst baş aramasından ve izdihamdan sonra girmeyi başardık. Tüm şarkılarını bilmemekle birlikte FD de iyiydi. Dahası bundan sonra Beyazıt'ta şenlik oldu ya ölsem de gam yemem dedim arkadaşlara. Kendi üniversitesinin bile öğrencilerini almayan bir üniversitem var benim. Ondan dolayı bu tür bir şey bile ne kadar yol katettiğimizi gösteriyor aslında:)

   Çarşamba da bir adalar organizasyonu var. Velhasıl bu sıra yoğun. Ama sanırım bu sessizlik öncesi fırtına(bu söz öyle değildi ama neyse boşver uysa da kodum uymasa da...:)) Çünkü yakın zamanda sınavlar var. Haliyle gez-toz bitecek. Kırıp dizimi dersime çalışacağım. Evimin erkeği derslerimin en iyisi olacağım:) (Bu bir temennidir) 

   İşi de bırakıyorum bu hafta. Aslında hem bırakmak istiyorum hem istemiyorum çünkü para kazanmak güzel bir duygu ama gerçekten de stresli, koşturmacalı ve yorucu. Bırakmamın sebebi öncelikli olarak sınavlar sonralıklı olarak da KPSS. Aslında benim bu sınava girmeye öyle çok da fazla ihtiyacım da yok ama şansımı deneyeceğim. İyi puan alırsam sayıştay denetçiliği miymiş kurum avukatlıkları mıymış bilmem neler varmış; onlara bakarsın girerim.(peh pek umudum da yok ya:)) O bakımdan sınava kadar kapanıp derse kasacağım.Bu arada benim avukatlarda İtalya'ya gittiler.
Gısgandım yahu.Ayrıyetten de dıhandım. En fazla görmek istediğim yerlerdendir benim İtalya. Millet fink atıyor biz anca varsa yoksa ders çalış ayak işi gör.Böhüüü:((

 Neyse  bunlar şu sıralar gerçekleşen değişikliklerdi hayatımda ve planlardı tabi. Bir dahaki programda görüşmek dileğiyle esen kalın efenim.yayında ve yapımda emeği geçen kimselere teşekkürler.(bi dakka ya yayın yapım bana aitti:))

5 yorum:

Bahar şenlikleri liselerde de yapılsın istiyorum ben. Ot gibi yaşıyoruz lisede yahu. Herkes de bahar şenliklerinden bahsediyo =P

Kpss memur olmak isteyenlerin korkulu rüyası. Öğretmen bi' tanıdığım 9. seferdir girecek. =/

 

GAF listelerinde Sertab'ı da görürüz desene:))
Bırakma bence işi. Tecrübe daha önemli. Tüm yeni mezun rakiplerine de ileride fark atarsın.

 

yazık olmuş o arkadaşına artık GTA.bence şansını artık başka yerlerde denesin.

Kremkaramel: işi sadece bir aylığına filan bırakacğım sınava girip çıktıktan sonra pardon sınav bana girip çıktıktan sonra:) tekrar başlayacağım.iş bulma problemi olmuyor çok şükür.bırakmadan daha teklif aldım gene:)

 

Pollyanna Pollyanna, sen buradasın değil mi?
Hadi gel, boşver burayı, hadi tatlım :)))

 

ilahi Aslı güldürdün beni:)) hadi polyannacım biraz Aslılara yatıya sen hadi bakiim:)

 

wibiya widget