never say never


       Bugün aynı başladı ve fakat sanırım farklı bitiyor. Normalde öyle pek sanal alemden beklentilerim yoktur. Çünkü insanlar gerçek yüzlerini ancak burada gösteriyorlar ve gösterdikleri yüzler gerçekten de ürpertici. Belki de gerçek hayatta iyi sandığımız bir çok insan da sanal da bu hale gelebiliyor. Kim bilebilir? Kendi durumumu da göz önüne alırsak aslında bunu eleştirmenin çok da doğru olmayacağı açık, sütten çıkmış ak kaşık değilim malum olduğu üzere.Çünkü ben de iki yüzlü davranıyorum. Bu bloga gösterdiğim yüzümü  gerçekte göstermiyorum, gösteremem, göstermemek zorundayım bir anlamda. 

     Neyse mesele şu ki partner sitelerine pek takılmam, takılsam da kimselere güvenmem, dürüst insanlar bulunabileceğine de pek inanmam. Aklımın hep bir kenarında aldatılma, dalga geçilme, keklenme,.... vb soru işaretleri hep bulunur. Temkinli yaklaşırım bu yüzden de. Bu geceye kadar da doğru dürüst birisiyle karşılaşmışlığım yoktur. Hoş öyle fazla takılmadığımdan denk de gelmemiş olabilir, ona diyeceğim yok. Resim filan zaten koymam o yüzden de kimse mesaj bile yazmaz:) uzun zamandır girmediğim bi site vardı. Ne olmuş diye bir bakayım dedim. Bir de baktım "selam" diye mesaj geldi. Hayırdır inşallah kim ola ki resimsiz birine selam versin dedim. Naber napıyorsun falan fişman muhabbetinden sonra aslında onun da az çok benim gibi düşündüğünü farkettim. İsmi de "never say never" olsun bu kişinin. Henüz ismini bile öğrenmedim o kadar kayıtsızım yani:)  Baştan öyleydi en azından. Sonra muhabbet sardı. Fotoğraf filan vardı onun. Ben selam bile demesine şaşırmıştım. Çünkü kesinlikle çirkin değildi, dahası gayet karizmatikti bu never say never. İçerimden Alla'm zürafanın şaşkını gelir beni bulur kış günü diye geçiriyorum.Yolunu filan şaştı galiba bu dedim kendi kendime.

     Ama hoşlanmadım desem yalan söylemiş olurum. Tabi ki bu durum şüphelerimin bir kenara itildiği anlamını taşımıyor. Onlar hala sağ salim yerindeler. Öbür tarafta da gönül var işte. Hay dibine kibrit suyu döktüğümünün, sağı solu mıncırılmış deli gönülü! Biliyorum ufakta olsa bir beklenti içerisine girdim. Ama girmemem gerektiğinin de farkındayım. Never say never sanırım öyle bir beklenti içerisinde değil. (hoş beklenti içerisinde olmayan bir kimse de niye partner sitelerine takılır onu da bilmem ya. (senin işin ne o zaman diyebilirsiniz.haklısınız))

 Ben inanıyorum üstün yeteneğim sayesinde Never say never'ı da kankam yapmasını bilirim. Ey Yüce Rabbi'm! Kullarına aşk yeteneğini dağıtırken ben uyuya mı kaldım acaba?Nasibimi alamadım:)
Fazla uzattım. hadi bitirdim. 

   

3 yorum:

emin ol yalnız değilsin güven konusunda :)

 

:)) kanki olmamak için ne yapılmalı? Bana akıl veriyor gibi bir düşünüp, cevap versene. Belki de kendine de yarar :))

 

Bunu bilmek de güzel X-coach:)

Aslına bakarsan Aslıcım az çok biliyorum cevabı ama iş uygulamaya gelince olmuyor.sanırım eksik yönüm hoşlanma duygularımı pek belli edecek şeyler söylemiyorum. yani demek istediğim çok fazla arkadaş canlısı bir portrem var. mesela herkes sırdaşı olarak bana derdini açar ben hoşlansam olay muhakkak farklı bir boyuta kendiliğinden döner. elimde olmadan.

 

wibiya widget