heh evde kal öle işte

            Şu kız milletinden gözüm iyice korktu. neden mi? Şu bahsettiğim arkadaşım Yumuş var ya; sevgilisinden ayrılmıştı. Daha doğrusu çocuk bunu terketmişti. Bu da bunun içine dert olmuş, bize karşı bişey belli etmese de içine bayağı bir dert etmiş. halbuki sallamaz görünüyordu.insanların içindekini bilemiyorsun işte.

         Toplu doğum günü partisi yaptıkları gün, o da eski sevgilisiyle birlikte gelmişlerdi. biz durumdan bütün arkadaşlar hemfikir olmuşçasına işkillenmiştik ki haklı olduğumuz daha sonrasında ortaya çıktı. bizim kız uyanık. sırf eleman  Yumuş'u terkettiği için bizim Yumuş planlar yapmış. o yanındayken kendi kendine kıskandırmak için  gül göndermiş:) bir mesaj geldiğinde şüphe çekecek hareketlerde bulunmuş. sanki hoşlandığı biri varmış da ondan mesaj gelmiş gibi davranıyormuş. "Halbuki mesajda naber müdür yazıyor?"  diye de gülüyor.haliyle kaçan kovalanır hesabı eleman tekrar bizim kıza dönmüş;daha doğrusu dönme girişiminde bulunmuş. evlilik teklif etmiş. bizim kız da hayır demiş. ama bu fikrinde bi türlü sebat edemiyor. çünkü çocuğu o da seviyor. 

          Dedim "E peki ya aynı taktiği sana o uygularsa sen n'aparsın?".  "O o kadar zeki değil yavrum." dedi. "ama yaparsa da acayip kıskanırım" diye de ekledi.
       
          Bilmem işin sonu nereye varır ama tüm bu olanlar benim gözümü korkutmaya yetti de arttı bile.isterse bir kadın bir erkeği parmağının ucunda oynatabilirmiş. Belki bayanlar bu söylediklerime karşı çemkireceklerdir. ama acı gerçek bu; görünen köy klavuz istemez. ermez öyle aklımız türlü hinliklere, dalaverelere, Ali Cengiz oyunlarına bizim. basit varlıklarız çünkü.öyle çok karmakarışık bi tarafımız da yok. iki kere iki  eşit dört bizim için. ama bir bayan için dört de eder beş de. o anki psiklojisi neyi isterse onu gösterir. Zeki varlıklar onlar.  hem de çok zeki. gözümüzü korkutan da bu zekilikleri işte.
Bu yüzden önlerinde saygıyla eğiliyorum:)
     
          Saygılar efenim,
          Namaste!:)) 

5 yorum:

Eğer bir kadın erkeğin ne istediğini öğrenmişse bunu gayet güzel bir şekilde onun karşı silah olarak kullanabilir. Gayet basit ve net :)

 

Bunlar bazen eşcinsellere de uyarlanıyor ama kadınların önünde gerçekten eğilmek gerek bu konuda. :)

 

Valla haklısın. Hep de "ay ben bir türlü o kadınlardan olamadım" der kadınlar ama erkeklere göre kesinlikle kafamızın farklı ve hin ve cin işlediği kesin.

Daha çocukkenden başlar bu ayrım ve böyle de gider.

Allah hayırlı şeylere kullanmayı nasip etsin aklımızı :)))

 

kadınları anlama çabası biz erkekler için oltaya takıldığımızın resmidir.erkek dünyası aynen dediğin gibi yalın ve sadedir.kavgalar net,taraflar belli,izlenebilir peşi sürülebilirdir bizim yaptıklarımız.
bu yaşında keşfettiğin sırrına erdiğin bilgi ne işine yarayacak onu da merak ediyorum doğrusu.

 

denemeliyim.

 

wibiya widget