içimin çağlayanı

      Benden adam olmaz.neden mi?bi kaç gündür Amasaya'da idim.memleketten mahalle arkadaşlarımla beraber orda görev yapan diğer bir arkadaşımızı ziyarete gittik.çok uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz.ziyaretine gittiğimiz arkadaş enteresan bir insandır,nevi şahsına münhasır denilen kişilerden.bu farklı kişiliğinden mi yoksa hakikaten o da ben gibi olduğu için mi bilmem ama itiraf etmem gerekirse hoşlanıyorum ondan.onun da benden hoşlandığına dair hislerim olsa da sanırım bunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğim.çünkü hiç bir zaman ona karşı açılamayacağım.büyük ihtimal o da bana açılmayacak(tabi bişeyler hissediyorsa).benim korkularım ve paranoyaklığımla onunkiler birleşince adeta aynı iki kutup bir arada olunca iteceği gibi itecek bir ilişki olma ihtimalini.hep böyle oluyor. birinden hoşlanıyorum ama ona karşı tek bir kelime bile edemiyorum, edemem de...sonunda da üzülen,depresyona giren ben oluyorum.10 saatlik otobüs yolculuğu boyunca pek de iyi bir ruh haline sahip olduğumu söyleyemeceğim maalesef tüm bu olanlardan dolayı.
      Daha önce bu kadar uzun süre geçirmemiştik aynı ortamda.evlerimiz dipdibe olduğu için bize gelir giderlerdi ama öle kalmazdık aynı yerde.bu sefer ordayken çok güzeldi ama bunca yıldır tanıdığım ve hoşlandığım insandan ayrılırken  hakikaten yüreğime çok ağır geldi.sanki bir yumruk oturdu içime.dağların dik ve acımasız tavırlarıyla havanın kahverengimsi dokusu daha da bir dokunaklı hale getirdi yolda beni.
     Bazen düşünüyorum Allah mutluluk,cesaret ve aşkı dağıtırken ben uyuya mı kaldım acaba?sanırım hep böle melankolik olan ve mutluluk peşinde koşan ama kendisi yüzünden hiçbir şekilde mutluluğu yakalamayacak biri gibi hissediyorum kendimi.bu konuda da kendimden başka kimseyi suçlayamam.sebep kendimim çünkü.aşamıyorum bir takım şeyleri.onlar beni aşıyorlar.boyumdan büyük işlere kalkışmak da benim harcım değil.velhasıl bu mesele beni çoktan yedi bitirdi de ben onu aşamadım.aşabileceğimi de düşünmüyorum hiç.o yüzden mahkum kalacağım metalik bir kalp taşımaya.

4 yorum:

Yüklenme kendine bu kadar. Cesaret etmen gerektiğinde edersin. O kadar.

 

aslıya katılıyorum. burda senin suçun ya da günahın yok. bir gün bi yerde olacak merak etme. sadece kendini rahat bırak. rahat bırak ki içinden gelen "hadi, dur! şimdi!" gibi sesleri duyabilesin ;')

 

yavrucuğum senin biraz teknik ve taktik desteğe ihtiyacın var okadar.üzme kendini,ümitsiz değil durumun.

 

ne bileyim ya ben bu korkaklıkla zor bi işler başarırım gibi geliyor.hem de çok zor.

 

wibiya widget