yaşasıııııııın


İlk defa bugün oda arkadşımın ney'inden düzenli olarak ses çıkarabildiğimdiğim için kendimi tebrik ediyorum ve çok sevinçliyim bu yüzden.bende bir zaman kafa yapmıştı.sanırım biraz kantarın topuzunu fazla kaçırarak fazla üflemişim, içmeden sarhoş olmuştum ki etkisi bir hayli uzun sürmüştü:)şimdi kendime ait bir ney almak vaktidir.

15 yorum:

ney aşkının senin de içine düştüğüne çok sevindim bad-ı saba! =')

beni bu hayatta çok kısa sürede rahatlatabilen 3 şeyden biri ney üflemek (diğerleri kocaman bir kucaklama ve sevildiğini hissettiğin o sıcacık an)... neyden ses çıkarmanın aslında çok basit ve doğru bir yöntemi var. 6 yaşındaki yiğenimi bir günde notalara geçirmiştim. o kadar! ;')

keşke imkan olsa da sana da gösterebilseydim...

 

Heey kendimi assolist gibi hissettim. En sona saklamışsın beni yaşasın!
Benim nerem çapkın be, o etkilenenlerin hüsnü kuruntusu, heheh! Hayat indiriyor evet, o yüzden sana uçan balon hediye ediyorum Saba Tümer şey Bad-ı Saba. Heey ben de ney dersleri alacağım, gündemimde hala.

 

Çalmaya başladığında senden hatta victorla birlikte ortak bir çalışmanızdan dinlemek isterim. Kulağıma ve bedenime harika bir ziyafet olurdu :)

 

ya aslında victorcum epeydir vardı benim içimde ney aşkı.hatta işin biraz felsefi boyutunun da öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum sadece üflemek yetmez bence.ama nasip ancak dün'eymiş:)ev arkadaşım pek iyi bilmediği için nasıl devam ederim bilmiyorum kursa gitme şansım da en azından bu senelik yok.birine ihtiyacım vardı benim de tam.bana öğretseneeeeee, nolur!!gel gel ben seni sanal ortamdan şöööle koskocaman bi kucaklayayım,hatta istiyorsan gerçekte de kucaklayayım:)
inşallah o günleri de görürsem katrancım sana da bir ziyafet sunarız:)kulaklarının pası silinir.özellikle üflemek istediğim bir parça var.yansımaların pervane diye bir parçası.mükemmel ötesi birşey dinlerken beni benden alıp götürüyor.
kremcim karamelcim çoooooooooooook teşekkür ediyorum.yaşasııııııınn çok sevindirik oldum şimdi benim hiç uçan balonum olmamıştı.çok seviyorum ama uçan balonları.
şu saba tümer'i de bir türlü sevemedim gitti nedense çok itici geliyor bana o kadın:-/

 

saba tümer kendini kaybetti. bence sadece gülüşüne para veriyolar artık. hemşehrim olsa da yok saba kaybettin güzelim =D

ney serüveni sancılıdır. özellikle kendi kendine ilerlerken, başlarda zorlar, sonrasında hemen çok kolay gelir ama daha sonra asıl kasıcı dönem gelir. eğer bu dönemi süresi belli günlük çalışmalarla atlatırsan feraha erersin ve neyzen oldun gitti =')

kursa gitme şansın niye yok de bakayım bana?

 

nereliymiş ki o?laf aramızda senin de nereli olduğunu öğrenmeye çalışıyorum çaktırma:))
valla öncelikli olarak sefil öğrencilik halleri diyeyim ben.hem kurs için vaktim yok.insan fırsat yaratabilir isterse diyebilirsin.haklısın da ama düzenli olarak gidemem.şimdi mesela iki hafta sonraki finallere başlamazsam hayatta yetiştiremem.şimdiden yusuf yusuf oldum yani.o yüzden müsait olduğum arasıra gidebileceğim bi yer olması bakımından şeettimdi:)
victorcum ne kadar süredir üflüyorsun sen?

 

benim izmirli olduğum blogta yazıyor olmalı =')

4 yıl oldu dile kolay...

 

hadi ya dikkat etmemişim özür..sen de egelisin he?
vay be baya zaman olmuş ya:)ustalaşmışsındır sen baya?

 

öyle diyolar ama ben kendimi beğenemiyorum hala... bir de uzun bir ara verdim özel sebeplerden dolayı ama geçen güzelce yağlayıp hazırladım. başlıyorum tekrar ;)

bu arada izmiri öyle çok özledim ki!

 

boşver zaten kendini beğenmek güzel bi haslet değil:))şaka bi yana ders istiyorum artık:)

 

ders işini düşüneceği bad-ı sabacım. geç cevap için kusura bakma zira bu aralar başım çok dertli...

 

hadi ya neler oldu anlatmak istersen iyi bi dinleyiciyim haberin olsun:)
çok sevinirim..

 

bugün aylar sonra ilk defa, ufak da olsa bir topluluğun önünde bir şeyler üfledim 'ney'imle =') çok çok özlemişim...

ama ne yazık ki o topluluk yeni yılın getirdiği heyecanla bilinçli/bilinçsiz saygısızlık ettiler biliyor musun? içim burkuldu. o kadar ısrarla istenen ney ve ilk parçanın hüznünden sonra ortamı dağıtmak adına ney ziyafetinin katledilmesi...

işte hayat böyle. neyzen olmak zor. kaliteli dinleyici bulmak zor. insanları kırmadan geri çekilmek de zor. aah ah bunları blog'a yazacağıma sana yazmak istedim; nedenini ben de bilmiyorum...

nasıl gidiyor çalışmaların?

 

iyi yapmışsın buraya yazmakla.sen de dinleyemeyene anlamayana üfleme o zaman:)bak dört gözle ders isteyen birileri varken burda:)
şaka bi yana yazık etmişler gerçekten de...
çalışmalarım genelde düzenli ses çıkarmaya uğraşmakla meşgul:)bazı günler gayet net ses çıkarabiliyorum ama bazen nedense boğuk bir ses çıkıyor hem de başımı döndürüyor..şu sıra sınavlarım dolayısıyla beş on dk alabiliyorum elime ama sınavlardan sonra daha fazla üstüne düşüp düzenli ses çıkarmaya çalışacağım.bu arada sen de msn varsa beni eklesene.konuşmak istersen ordan filan da konuşuruz.benimkisi profilimde yazıyor.
yeni yıl mutluluklar getirir umarım sana.ve daha duyarlı dinleyici ve öğrenciler...:))

 

wibiya widget