ne saçmaladım




Bugün nedense üzerimde bir kırgınlık,bir depresyon havası var.daha bir alıngan oldum çıktım.ev arkadaşlarımın sözleri bile hiç yeri yokken ağır geliyor.gerçi hoş onlarla bile fazla muhabbet edesim yok,onlarda bundan gayet memnun.sınavları var çünkü.sanki benim yok...offfff acaba ben de ondan dolayı mı böyleyim?bi edebiyat parçalayasım var ama dilime hiç yakışık bişeyler gelmiyor.
      Birinin yüzünü bile hiç görmeden,sırf yazılarını okuduğun ve hayal gücüne dayanarak kendinde yarattığın birinden hoşlanmak nasıl bir şeydir ya?sanırım şu sıralar o halet-i ruhiye içerisindeyim.sanırım görmediğim birine aşık olmak üzereyim. ne alakaysa?sanırım hem depresyon hem aşık olma ihtiyacı hem de sınav stresi birleşince böyle bişey pek mümkün göründü gözüme şimdi.amaaan iyice saçmaladım.
       Böyle herşeyden kaçıp uzaklaşasım var.hava yağmurlu olsun, şemsiye de almamış olayım da sırılsıklam kedi gibi ıslanasım var.aynı resimdeki gibi kuru dallarıyla ruhumu daha da kasvetlendiren bir ağaca yaslanasım var.birine hem bağırıp çağırıp hem de ona sarılıp ağlayasım var.benim de victor gibi kara kara saçlarımı kesesim ve onlara bakıp bir daha pönküre pönküre ağlayasım var.
     Benim galiba aşık olasım var hepsinden ziyade.bunlar hepsinin belirtisi galiba da işte bir fırsat bulup...tanımadığım bu sevdiğime "zalim senin aşkından ölürsem eyvallah!"diyemeden ölesim var.kadehi ağzıma götürmeden yere çarpasım var işte.var da var.
       Melankolim ziyarete geldi yine.pek bi iyi anlaşırız onla.beni pek sever.eh ben de pek ikramda kusur etmeden mümkün olduğunca güzel ağırlarım onu.ne kadar önemli işim varsa tam da o sıra gelir.madem geldi gelene her zaman hoş-safa geldin demek adettir.biz böyle gördük.
ne saçmalıyorum ben yaaa..ufff kaldıracağım galiba bu yazıyı  ama neyse...



22 yorum:

ah o melankoli duyrumları yok mu bazen bana da uğruyor..geçenlerde zor kurtuldum ondan..umarım senin ki de seni çabuk terkeder..
silme bu yazıyı ayol yazılarımı sileceğim diye tedit etme bizi hep ya..:))))))
bu arada aşık olduğun kişiyi çok merak ettim..
merak ne güzel şey güzel şey merak:))))))

 

ama çok saçma oldu baksana ya!!!
ama ama ağlarım ama bak:)
çok gizli söylersem olmaz kendim bile tanımıyorum ki onu.sadece yazılarından işte, saçma sapalak ruh halinin insana verdiği hisler...

 

değil aslında..önce görmezsin ama aşık olursun sonra görürsün o da seni görür sonra gelir yanına ve dokunursun hissedersin..
bizde aşk böyle başladı..ve böyle devam etti..
o güzel yüreğine çok iyi bak..
ama ağlama:(

 

ben de merak ettim :)

oluyo böyle aşklar bana da oldu:) vakti zamanında :)

 

haberi bile yok benden:)muhtemelen de olmaz hatta belki olsa bile ayrı dünyaların insanlarına benziyoruz:(

 

Sen terapistine gel canım, şu sıralar sınav ayağı diye sıkıştırmıyorum seni. Bitince bol bol konuşuruz.

Şu an için söyleyebileceğim tek şey, evden çık biraz farklı ortamlarad bulun. Bir amacın olması şart değil çık dolaş.

Bu arada deli gibi merak ettim kimmiş bu yazılarına aşık olduğun beyfendi :)

 

zaten burada söylersen o da öğrenir..keşke özel ileti kısmı olsaydı blogger'ında..:))

 

eklesene beni varsa msn?

 

tamam ekliyorum..mailime yaz olur mu bekliyorum..ben seni ekleyeyim..

 

bad-ı saba halilden msn izni çıkmadı çok kıskanç:( ama mail yoluyla diğer arkadaşlarım gibi ulaşabilirsin bana..yazıları yorumlara kapattırmasının sebebi de bu kıskançlığı..
kırılma olur mu..:(

 

aa bi ben mi olayın dışında kaldım :))

 

tamam gayyorcum problem değil.sen nasıl istersen.

 

sen de ekle wakan beni sen de kalma dışarda:)

 

ama mailde bekliyorum..ya çok merak ettim..:(

 

Ah canım, kıyamam sana ya. Ne diyeceğimi bilemedim ki, keşke elimden bir şey gelse ve yapabilsem.
Umarım sen çıkıverirsin bu ruh halinden. Aşk kadar güzel bir şey var mı? Onu da yaşarsın umarım en kısa zamanda doya doya.

 

sağol aslıcım size anne diyebilir miyim demek geçti içimden aniden:)
sağolsun katran dün benle epey uğraşsa da depresyondan çıkarmayı başardı:)teşekkür ediyorum kendisine burdan

 

efendim ben biraz geç intikal ettim vaka mahalline,e yaşlılık var serde, gençler gibi cevval değiliz artık.tanımadığın birine aşık olmak meselesi üzerine bir iki şey söylemek isterim;kelimeler kadar sıcak olmuyor insanlar,sözlerin büyüsünü aramak nafile gözlerde.muhayyile ne denli mükemmel tasvirler resmetse de gerçek o nisbette nakısa yüklü.

 

bad-ı saba bi de böyle blog takipçilerinin zihninde acaba kim sorusu yanında her birimizi yoksa ben miyim vehmine salacak belirsizlikten de kurtarmalısın .diyorum .sözgelimi ben bile bu talihli kişi olabilir miyim diye düşünmedim değil yani,bana varıncaya kadar kimler ne düşünmüştür bilemem.

 

ahahah engin deniz şu sıkıntılı zamanımda bile beni güldürdün.allah da seni güldürsün diyorum.adı bende saklı belki de geçmiştir ona olan aşkım.belki de ben kendi aşkıma aşık olup da ona türlü elbiseler geçirmişimdir.sanırım ben aşkıma aşık oldum.yoksa ben narsist miyim?:)
haklısın tabi insanlarla yazılarda olduğun kadar yakınlaşamayabilirsin gözlerde aradığın büyü ise çoğu zaman hayal bence.sanırım ben aşka köle olmuş ama onu bulamamış bir kimseyim de arar durur muyum bulamayacağımı bile bile diye düşünüyorum

 

ne bu karın ağrısı mı be gözüm geçmiş olsun.

 

yazını bi kere daha okudum,pek bi sıcak kalbinin ayinesi adeta.senin uslubunda insanı farkında olmadan bürüyen bi şey var.şey diyebiliyorum adını henüz koyamadığım bi şey.melankoli her insana yakışmaz ama sende şık duruyor.

 

çok naziksin engin denizcim onlar aynı duyguları paylaşıyor olmanın emmareleri bence.

 

wibiya widget