o da özlüyormuş


                               Bugün benim doğum günüm.
İlk hediyemi de aldım okulda.ne mi?bir adet sınav...:)seviniyor muyum üzülüyor muyum anlayamadım.galiba yaşlandığımı hissetmeye başladım.gerçi hiç kendimi genç gibi hissetmedim.sanki bedenim hep böyle genç de kalbim ve ruhum taaaaaa eski çağlardan bu yana yaşıyormuş da artık bu yükü kaldıramaz olmuş gibi geliyor. genelde pek öle doğum günlerimi sevmem.çünkü yapmacık sevgi gösterileri sıkar beni çoğu zaman.ama beni her zaman önemseyen,her vakit yanımda olan arkadaşlarımın hatırlamasını isterim tabi.
       Sevgili Teoman bu doğum günleri için ne de güzel cümleler söylemiştir:
          "Bugün benim doğum günüm,
            Hem sarhoşum hem yastayım
            Bir partaburisi üstümde 
            Babamin öldüğü yaştayım"
         Karışık bir ruh hali içerisindeyim.depresyondan çıktım, şükür.böyle havada gayet müsait.çıkıp haliç yada boğaz kıyısında burnumdan dumanlar çıkara çıkara nilüfer'in caddelerde rüzgar şarkısını söylemek geçiyor içimden:
             "caddelerde rüzgar,aklımda aşk var
              gece yarısında eski yağmurlar
                 şarkı söylüyorlar sessiz usulca
              özlediğim şimdi çok uzaklarda
              .....

             o da özlüyormuş ,benim bir tanem"

        tek başıma...hem istanbulu hem kendimi dinleyip hem de dertlenmek...melankolik takılıyorum şu sıralar farkındayım ama ne de olsa blogumun ismi benim adım melankoli değil mi?takılırım, takılırım kime ne!:)
not:lütfen nilüferin şarkısıyla birlikte dinleyin.zira ben bi türlü şuraya koymayı beceremedim şarkıyı:)


11 yorum:

doğum günün kutlu olsun güzel yürek nice senelere..
bu yorumu gmail adresimden yolluyorum..Tanrım sağlıklı bir ömür versin sana..

 

Melankoli seni karanlıklara götürmediği sürece bünyeni bir parçası olabilir gibi eliyor. Hiç karanlıklara inmeden, beklediklerini bulacağın ve mutlu olacağın bir yaş olsun.
Not:Her doğum günümde, ben de Teoman'ın o şarkısını söylerim içimden.

 

teşekkürler gayyorcum.inşallah hep birlikte ve hepimize uzun seneler bahşolunsun.

 

:)teşekkürler aslı.canımı acıtmadığı zaman ben de seviyorum onu.daha anlayışlı yapıyor çünkü beni.daha hassas ve daha duyarlı, herşeye herkese,her nesneye karşı.

 

Doğum günün kutlu olsun güzel insan. Sana bol bol yazılar yazdıracak, seni deliler gibi sevicek onla birlikte sonsuza kadar(imkansızı iste) sağlıklı ve mutlu yaşam sürecek bir ömür ve aşk diliyorum :)

Bugün dertlenme ya da bunalma, bugünlük duyma içinden gelenleri. Hiç bir şey yapamıyorsan al eline bir kibrik yak önce sonra üfle, söndür gitsin. İçindeki tüm karanlıklarla birlikte...

 

aslıcım yaşım 23 oldu:)

 

Ya gerçekten inanmıyorsun bana, ben senin bu yaşlarda olduğunu tahmin ettiğimi için daha yaşın ne başın ne demiştim. Ama 23'ümü hatırlıyorum da off ne güzel yaş. tadını çıkar. Her yaş güzel aslında ama 20'li yaşların o değişkenliği, deliliği, içim gitti be :)

 

ahaha aslı güldürdün beni..sen kaç yaşındasın peki?madem itiraf oldu:)
bence 29 yada en fazla 30 olmalısın
deliliği demişken önceki yazıma bak bence bi:)ben hiç de öle deli bi adam değilim:)gayet 70lik ihtiyarlara taş çıkarırım:))

 

ben 36 yaşındayım, kapı gibi :)
profilimde zaten vardı, gizli değil diye söylememiştim.
Evet için bazen olgun bir amca moduna girse de, deli ve gerçek genç halini de görmüş oldum. Ne güzel hepsi bir arada.

 

bad-ı saba merhaba sevgili kardeşim,23 yaşında olmuşsun.nice yaşlar göresin sevgiyle saygıyla tamamla ömrünü inş.biliyor musun ilk okuldan beri benim için takılan lakaplardan biri de ihtiyardı.bugün artık gerçekten de o yaşlara yaklaştım ve yıllar boyu çocukları 'dedesi'diye sevmiş birisi olarak kendini yaşlı ruhen eskiye ait sayma duygunu anlıyabiliyorum

 

teşekkür ederim engin denizcim.inşallah güzel dileklerin herkes için olur.bazen gerçekten çok yaşlanmış gibi hissediyorum ama bazen de yaramaz çocuklar gibi muzip oluyorum bi tutturamadım ortasını:)

 

wibiya widget