blog arkadaşlarım benim gözümde nasıl görünüyorlar?

      Yazılarınızdan ve bloglarınızdan takip ettiğim kadarıyla ben sizi nasıl mı canlandırdım hayalimde?işte cevabı:  



    Önce Aslı'dan başlıyayım:
Kendisi bana göre tam da aha şu resimde paylaşmış olduğu gibi birisi.eksiği yok fazlası var resimdekinden:) güzel,kültürlü,ailesiyle ve çevresiyle ilişkisi harikulade olan,güleryüzlü ve sempatik bir insan.ha bir de hayatla ve kendisiyle barışık olduğuna da şüphe yok.tek problemi biraz fazla hızlı yaşaması.yani tez canlı diyelim biz ona:)


  


İkinci olarak dışı katrankarası, içi dünya atlası(çok zengin anlamında) biri olan katrankarasını alalım.çok sempatik aynı zamanda çok gırgır ve şamata.sanırım hababam sınıfından fırlamış olmalı.rahatına ve doğaya da düşkün.heee aynı zamanda da romantik mi romantik:) dış görünüm itibariyle.....dur bi dakka ya ben senin hiç dış görüntünü hayal etmemişim ya:(( üzgünüm katrankarası.ama daha fazla düşünüp cevap vereceğim sonra:)


üçüncü olarak victor'a gelelim.victor'u takip ettiğim kadarıyla çok entellektüel bir kişiliği olmakla birlikte aynı zamanda çok da yakışıklı.yüzmekten filan da bahsettiği için abartıya kaçmayacak biçimde atletik ve şekilli bir vücudu olsa gerek:)ama bir o kadar narin ve ince bir yapısı var ki sanırım bunu profilindeki kedi resmine borçlu:)bir de ona siyah çok yakışıyor olmalı.uzun boylu aktif bir kişilik...ama bir takım sorular var kafasında.sanırım cevaplarını bulmakla meşgul.çevresi de  ona bu konuda pek yardımcı olmuyor anlaşılan.


Şimdi de Gayyor'a geleyim.kendisi benim için türk filmlerinin Hulusi Kentmen'i(soyismi yanlışsa af buyurun) ve adeta "senin annen bir melekti yavrum"tadında ve kıvamında bir kişilik diyebilirim.ipince,çok dokunaklı bir yapısı var.seviyor-seviliyor.insanlığa katacağı çok şey olduğunu düşünüyor ve bunda da gayet başarılı.hissiyatının derinliklerinde hayatı anlama çabasını çoktan aştığını,bu konuda nirvanaya bile ulaştığını,hatta siyah kuşak sahibi olduğunu  gösterir çok emmare var:)insanlara değer verdiğini göstermesi ise onda ayrı bir çekicilik uyandırıyor.


Wakan tanka ise bence hafif kilolu(çok değil,sevimli tombişlik olan cinsten=umarım bunun için kızmazsın bana:)) henüz sakalları yeni terlemeye başlamış,hayatı çok iyi gözlemleyip bunu çok iyi bloguna yansıtabilen bir kişi.elinde her daim atıştırmalık birşeyler bulunduran kültür ve dil yüklü biri:)ha espirili kişiliğini söylemeyi unuttum.her yazısı ayrı bir olay konusu.kendisinin gülmesi bir yana (o zaten her daim var)insanların daha çok gülmesinden zevk alan insanlardan.


veeeee en sonunda kremkaramel.kendisinin fotoğrafını görme bahtiyarlığına ermiş bir insan olarak dış görüntüsüne değinmeyeceğim.kişiliğine gelince çapkın mı çapkın:)yere bakan yürek yakan cinsten:)şiirden ve gönül dilinden anlayan,biraz hayattan çekmiş ama yılmamış mücadeleye her daim devam demiş biri.çocukluğunda biraz havalanmış bi yerleri ama hayat indirmiş sonra:) şaka şaka...


  Ne kadar tutturabildim ne kadar yanıldım lütfen herkes söylesin.bunlar tamamen benim şahsi hayal dünyama aittir.lütfen kızmayın alınmayın:)ben de sizden bekliyorum.sizce ben nasıl biri olmalıyım? hem dış görüntümü hem iç dünyamı anlatın bakalım.ben de size oldu olmadı diyeyim.

30 yorum:

yorumlarını gerçekten çok beğendim... "çok" yakışlı bulmam kendimi, bunun dışında diğer tespitlerin çok başarılı bad-ı sabacım.

senin hakkındaki tespitlerime daha sonra yer vereceğim inşallah =')

 

Süper bir yazı olmuş, okurken ama ama bende yazmalıydım diyecek kadar =)

Dış görünüşümü hayal etmedin ha, aşkolsun yani :P
Atlas benzetmene bayıldım.

Bende victorun dediği gibi çok yakın zamanda analizler yapıcam ;)

 

viktor:hadi hadi mütevazisin de demek dermişim:))bilmiyorum niye öle düşündüm ama gerçekten facede birinin bi fotoğrafını görmüştüm kim olduğunu hatırlamıyorum bulursam koyayım.sen tam o olmalısın:)

katrankarası:ya napiim ama birden farkettim ben hiç senin dış görüntünü hiç hayal etmemişim.belki bunda şu senin yazılarından birinde sevdiğinle ayrılık hikayenizi anlatırken bahsettiğin durum etkili olmuştur:)
sormuşsun ya ben bile kendimle birlikte olmam gibisinden bir soruyu.sanırım bunu okuyunca direkt bilinçaltım derinlere bir yerlere saklamış mevzuyu:)hahaha
çok güldüm bu yorumu yazarken..yoksa deli miyim kendi yazdığıma gülüyorum hahahaha:)
ikinize de çok teşekkürler bende merakla bekliyorum sizin benim hakkımdaki yorumlarınızı:)

 

aslı'dan haberim yok :P

victor ve katrankarası'nı aynı senin gibi hayal etmiştim :))

kremkaramel tespiti ise 5 yıldızı hak ediyo. ve tespitlerde kesinlikle haklısın :P çapkınların kralı o :P

wakan tankaya gelince. onla geçen tanıştık. evet şişman ama kilo veriyo. 2 hafta içerisinde 3 kilosuna elveda dedi bile. hayır sakalları yeni terlemiş falan değil :p gayet kirli sakal mod dolaşıyor ortada. evet çok iyi gözlem yapar ama bunu aktaramaz. (ugg yazısıı dışında :p) espirili?? inan bana hayatımın en sıkıcı vaktiydi onla oturduğum anlar :p kültür ve dil yüklenemye çalışıyor. sevgili kriterinin de başında gelir zaten bunlar. evet etrafındakiler gülerse o da çok mutlu olur. bana öyle dedi.

ama yakışıklı mı çirkin mi belirtmemişsin onu.

bence sen de çok güzel tespit yapmışsın =)

ha az daha unutuyodum, gayyor?? dış görünüşü dışında hemen hemen onun hakkında bir çok özellik sayabilirim, tipini merak etmiyor değilim ama boşver gizem her zaman için iyidir.

bu arada bu çeşit bir yazıya ben de yer vericem blogumda :P

 

hulusi kentmen mi :))))) çok tatlısın ya şu an gülümsüyorum..yanlış anlaşılmasın o sevgili Kentmenin babacan tavırlarına bayılırım..mthiş bir benzetmeydi ama benimle ilgili yazdığın kısımları büyük bir mutlulukla okudum diğer canım arkadaşlarımınkileri de tabi..
şimdi sana gelelim..bence sen çok duygusal ve çok hassas bir çocuksun..kendini iyi ifade edebilen ve insanlara karşı pozitif ve duyarlı olan..
o güzel yüreğine çok iyi bak..

 

bu arada blog çok güzel olmuş..kıskandım demeden de geçmek istemedim..:) güzel yazıların burada daha da güzelleşecek tekrar yüreğine çok iyi bak..

 

Çok güzel anlatmışsın beni :)
Keşke öyle olsam :)
Resimdeki kızın tarzına yakınım gerçekten de. Saçlar falan :)
Ailemle ve az olan yakınlarımla evet mutlu bir hayatım var, çok şükür. Kendimle uğraşıp, duruyorum düzeleyim diye işte :) Çok teşekkürler, çok güzel bir sürpriz oldu bu.

Şimdi sıra bende:
Gayyor: Bence zayıf, uzun boylu ve etrafına karşı anlayışlı, herkesin yanında olmak istediği, duygusal bir insan. Zaman zaman o koca kalbi yüzünden kalbini kırdıkları oluyordur ama o yine de seviyordur insanları gibi geliyor.

Sen ise; İlk okuduğum günden beri bende bir şekilde şefkat ve koruma güdüsü uyandırdın, olmayan anaç duygularımı ortaya çıkardın, enteresan.
İnce ve orta boylusun, kibar bir yüzün ve ellerin var. Sen de kırılgansın ama gerektiğinde sınırlarını çizer ve gereken kişiye o sınırın dışında durması gerektiğini net bir şekilde anlatırsın gibi geliyor.
Blogunu çok güzel yapmışsın, buradan ince bir zevkin olduğu çıkarımını yapıyorum ve sevgiyle kucaklıyorum, azıcık da şefkatle müsaade edersen:)

 

aslı; zayıf değilde (yani çok zayıf) orta şekerli diyelim..1.73 boyunda çok fazla da uzun olmayan biriyim..o güzel ve zarif cümlelerin için çok teşekkür ederim..kalbimin kırılması çok defa oldu ama ben yine de insanları çok sevdim çok doğru bir tespitti..
o güzel yüreğine çok iyi bak..
(wakan bu açıklamarımla gizemim bozulmamıştır umarım..:))))))))

 

E aynı boydayız Gayyor, o da olur bence :)

 

tüm bu yorumlardan az çok tahminime yakın olduğunuzu hissediyorum.ama aslı dışında kimse dış görüntümle ilgili bişeyler söylememiş.
aslıcım belki de geçmiş ve itiraf yazısındaki etkisinden dolayı anaç bir havaya bürünmüşsün.kırılganlık ve sınırları çizme konusunda yüzde yüz haklısın eğer birini kafamda bitirmişsem benim için o kişi artık bir ölüden ibarettir.(kolay kolay silmem kimseyi.sildiğimde de çok üzülürüm gerçekten.biraz çerkez kanı var sanırım onun inatçılığı biraz:))ayrıca görüntümle ilgili sonucunu daha sonra herkes bir yorum yapsın öyle değerlendireceğim.oldu mu?:)çok teşekkür ederiiiiiim sevgiyle ve şefkatle kucakladığın için ben de annemin kollarında gibi huzur buldum:)(aslı baya uzunmuşsun bir bayana göre bu arada:))

wakan tanka: victor'un yakışıklılığı yanında birazcık(çok azcık) sönük kalsan da elbetteki sen de yakışıklısın:))yer ver tabi ama herkes hakkında tahmin yürütüp beni bloguna saklamışsın herhalde?:)

gayyorum,iki gözüm ne mutlu bana ki hepinizin yüzünde bir tebessüm devşirebildiysem.çok teşekkür ederim beğendiğin için bloğumu aslıya da tabi:)

 

gayyor hayır gizem bozulmadı :)

bad-ı saba
yok zaten yakışıklıyım diye bir iddiam yok, yakışıklı olsaydım bunca zaman boşta kalmazdım :)

evet evet blogumda yer vericem :)

 

Süper çok sıcak bir ortam olmuş burası. Dışarıda fırtına varken bir kafede oturup sohbet ediyormuşuz hissine kapıldım yazılanları okurken.

Saba sende böyle toplayıcı, biraraya getirici bir özellik sezdim canım, hayırdır? :)

Bu arada Gayyor, aslı ve ben aynı boydaymışız öğrenmiş oldum =)

Yazılanları okurken bir paket içerisinde ki farklı tadlardaki çikolatalar gibi olduk sanki.

Saba, içi çilek ve yoğurt dolu
Waka, mısır patlaklı :)
Gayyor, bol sütlü (kinder süpriz hesabı)
Aslı, ismini de sen koy, bilmiyorum çünkü ne tür bir çikolatasın daha :)
Kremkaramel,şu anda burda olmasa da adındadan anlaşılacağı gibi karamelli
ve ben, yer yer bitter tadında ama daha çok likörlü ^_^

 

insanlar kendileri gelmişler hoş da gelmişler.kendim diye söylemiyorum gizli bir liderlik var galiba ruhumda.ama çok gizli bak:)kimseye söyleme sakın:)
hakkaten ya ben de öyle hissettim sanki böyle bir araya gelsek ne güzel anlaşacakmışız gibi:)
hahah çilekli yoğurt dolu ha?

 

katran beni unutmuşsun! ben neliyim ???

 

özür dilerim viktorcum,
seni ben bitter yapayım, ben likörlüye geçeyim. Çünkü sen bitter çikolata tadına daha uygun geliyorsun. Tek başına acı, ama kahveyle leziz bir birliktelik =)

 

ben henüz yeniyim ve izlemeye çelışıyorum.sadece ses vermek istedim,ben de burdayım

 

hoş geldin engin deniz'lerden:)
sen de aç eteğindeki güzellikleri,aşkları,acıları,hüzünleri,kısacası hayata dair ne varsa paylaş bizimle

 

@katrankarası..bol sütlü kinder mi :))) ne sıcak bir ortam çok teşekkür ederim..bu arada üçümüzünde aynı boyda olması güzel bir tesadüf..
o güzel yüreğine çok iyi bak..

 

bad-ı sabacığım..bence sen uzun boylu zayıf kumral ve biraz uzun saçlı birisin..işte bu da fiziksel analizim..:)
o güzel yüreğine çok iyi bak..

 

mısır patlağımı :/ hımm peki ok :)

bitter en sevdiğim ama :P

 

sağol gayyorcum herkes bi yapsın en son söyleyeceğim nasıl olduğumu:) veeeee bad-ı saba gizemini korumaya devam ediyor:))

 

Bitter bendim onu victora devrettim :)
Sen mısır patlağısın, aynı snickers gibi :D

Gayyorcum ben teşekkür ederim :)

Ohh ortamınıda buldum, biri müzik koysunda oynayım azıcık ya :P

Saba nerde bizim bozalar, ohooo =)

 

sneakers diyince kulağa hoş geldi :D

burası da aynı msndeki toplu konuşmalara döndü :))

 

çeeeeekkk ordan herkese bi boza üstü sıcak kavrulmuş leblebili olsun:))

 

bad-ı saba çerkeslik var gibi bişey hatırlıyorum bi yazından 'gerçi henüz bi kaç saattir ve hızlıca okumaya çalışıyorum ama'doğruysa bu oldukça özgüveni yüksek bi o kadar kibar ama mesafeli tedbirden değil fıtrattan dolayı

 

Saba bir ara şu mailini kontrol edersen çok sevinicem canım :)

 

gerçekten de toplu konuşma gibi! ='D

bitter çikolataya bayılırımmm!... depresyona birebir millet. moraliniz bozulduğunu hemen toparlayabilecek az şeyden biri.

sütlü çikolata ise bi işe yaramıyor. bilinen zararları dışında.

yarın dans gösterim var hepinizi davet etmek isterdim ama malum:

i'm the secretist =D

 

edit: moral bozukluğunu olacaktı

 

katrankarası: boyları da ölçmül olduk :)
ben sanırım üzümlü bitter çikolatayım. kahve yanında iyi gider :)
gerçekten bir araya gelsek ne hoş olur.
bad-ı saba: haklısın ilk yazı :)sana bir ekleme daha, akıllısın da :)
bekliyoruz bakalım fiziksel özellikleri de :)
çok sevdim burayı ya, ne güzel bir ortam yarattın gerçekten.

 

katrancım mailini aldım en kısa zamanda cevap vereceğim
engin deniz anne tarafımda çerkezlik var evet ama özgüven benden çok uzak hatta ezik bi tip olduğumu bile söyleyebilirim:)ama arkadaşlarım kibar biri olduğumu söylüyorlar ben onların yalancısıyım:)mesafe konusunda evet insanlara karşı çok şüpheciyim onlara karşı bunu hiç hissettirmesem de..
victorcum bakıyorum da epey de aktifsin.
aslı'm gören gözde güzellik diyorum sadece:)
hakkaten ya buluşsak mı napsak?

 

wibiya widget